ДЕНЬ ВОЛОНТЕРА: СПІЛЬНА МЕТА – ПЕРЕМОГА НАД ВОРОГОМ

Дата: 05.12.2023 11:00
Кількість переглядів: 296

Фото без опису5 грудня в Україні та світі відзначають Міжнародний день волонтера.

З 24 лютого волонтерський рух  в Україні не просто посилився, набув величезних масштабів. Регіони, в яких не ведуться  активні  бойові  дії невпинно працюють, забезпечуючи допомогу в різних напрямках.

Так і жителі Новоборівської громади активно долучаються до допомоги військовослужбовцям,  які  боронять українську землю  від російських окупантів. З перших днів повномасштабного вторгнення, працівники селищної ради, культури, освіти також долучились до волонтерства задля досягнення спільної мети – перемоги над ворогом. 

Висловлюємо щиру подяку кожному хто був небайдужим та долучився до ініціативи селищної ради щодо забезпечення військовослужбовців нашої громади евакуаційними ношами, маскувальними сітками, теплими рукавичками, шкарпетками, які були зв’язані власноруч майстринями нашої громади та різними смаколиками.

До збору коштів долучились  працівники:  Новоборівської селищної ради, Відділу освіти, Відділу соціального захисту населення, Новоборівського ліцею, Новоборівського ЖКП, ЦРД «Казка», Новоборівської МПО.

Депутати селищної ради - Руслан ДЕРКАЧ, Єлизавета МІЩЕНКО, Андрій ШИБЕЦЬКИЙ.

Фізичні особи-підприємці: Дмитро ДУДАРЕНКО, Олександр ТИЧИНА Павло ВЛАСЮК,  Сергій ПИШНЮК, Ігор ПАРАНСЬКИЙ, Олександр ОРЕХОВСЬКИЙ, Ігор Васильович СТАСІВ.

Мешканці громади: Іван БОНДАР, Альона БАШИНСЬКА, Оксана РУДЮК, Леся ВЕРБИЛО, Олександр ШТЕФА.

На зібрані кошти було придбано:

Сітка 200 м., 5 рулонів спандбонду, тканина, стропа та фурнітура для пошиття евакуаційних нош, захисних поясів, рукавиць тощо. 

До безпосереднього виготовлення маскувальних сіток для наших захисників долучились працівники селищної ради, старостинських округів, Новоборівського ЦРД «Казка», Новоборівського ліцею, Новоборівського ліцею імені Василя Лунька.

Окрема подяка: 

ФОП Володимиру ЖАРЧИНСЬКОМУ за здійснення розкрою спанбонду та надання тканини для пошиття евакуаційних нош.

Олександру ШТЕФІ за виготовлення станка для розпуску спанбонду, що значно пришвидшило роботу з виготовлення маскувальних сіток.

Майстриням швейного цеху Іршанського ОГХК, які шили ноші, рукодільницям, які в’язали теплі речі захисникам Леся КРУЧЕНЮК, Леся ВЕРБИЛО, Людмила КОЛОСЮК, Тетяна ІНОЗЕМЦЕВА, Галина АЛЕКСАНДРОВИЧ, Раїса ПОДСТРЕШНА, Валентина ПАВЛЕНКО, Світлана ПЕЙС

Працівникам КЗ «Центр культури та дозвілля», Новоборівського ЦРД "Сонечко" та всім іншим, які з перших днів повномасштабного вторгнення активно допомагають захисникам.

Юрію ЗАКРЕВСЬКОМУ та його команді за ремонт та доставку автомобілів для ЗСУ, безпосередньо на лінію зіткнення. 

Капелану Руслану БЕХУ, який постійно відвозить на фронт посилки, зібрані мешканцями громади.

Готові маскувальні сітки, евакуаційні ноші та інші речі вже передано до:

1 бригади, 32 бригади, 36 бригади, 77 бригади, в яких несуть військову службу мешканці нашої громади та боронять нашу Батьківщину від російських загарбників.

Війна триває, численні замовлення на сітки від захисників надходять, тому хто може долучитися до плетіння маскувальних сіток, будь ласка долучайтеся, адже вклад кожного наближає день до нашої ПЕРЕМОГИ!

Дякуємо всім мешканцям громади, хто долучається до волонтерства та допомагає нашій країні, за вашу працю, сміливість та здатність вчасно прийти на допомогу!

Бажаємо усім вам невичерпної енергії, впевненості, наснаги у нелегкій, але дуже потрібній роботі!

Разом до перемоги! 
 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних