ПОДЯКА ЗА НЕБАЙДУЖІСТЬ

Дата: 08.12.2020 13:36
Кількість переглядів: 3363

Фото без описуНовоборівська селищна рада висловлює щиру подяку керівнику благодійної організації «Промінь Любові» Максиму Білоусу та братам Фещенку Сергію та Івану за допомогу у відновленні даху  після пожежі, яка сталася в будинку багатодітної родини Цимбалюк Оксани та Андрушка Валентина, де виховується дев’ятеро дітей. Приємно, що є такі люди, які  не залишаються осторонь чужої біди та незважаючи на особисті справи допомогли погорільцям у придбані, доставці та безпосередньому відновленню даху. 

07 грудня ці троє чоловіків працювали цілий день встановлюючи металопрофіль на даху будинку погорільців, раніше вони відбудовували каркас даху

Окрему подяку,  висловлюємо батькам учнів Новоборівського ліцею імені Василя Лунька, що здійснили збір коштів у сумі  7,0 тис. грн., які були передані на придбання металопрофілю для погорільців.

10,0 тис. грн. було виділено Житомирською ЖОДА та 10,0 тис. грн. Новоборівською селищною радою.

Зусиллями всіх небайдужих повністю відбудовано дах, відновлено пічне опалення, надано допомогу речами та продуктами харчування.

Отож, хочеться ще раз щиро подякувати за Вашу підтримку та за Ваші щирі і чуйні серця, за небайдужість до чужого горя  та  надану допомогу багатодітній родині, що залишилась без даху над головою. За те, що Ви не стоїте осторонь чужого горя, нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам всіляких благ і процвітань. Нехай Бог Вам пошле міцного здоров’я, радості і щастя!
 

Керуючий справами(секретар)

виконавчого комітету

Альона Жарчинська



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних