Новини

20 Січня, 2023 р., 14:12
У зимовий період діти можуть часто хворіти через незміцнілий імунітет. Запалене або хворе горло, що супроводжується кашлем  - це  симптоми, на які страждають більшість дітей молодшого дошкільного та шкільного віку. Нерідко причиною хвороби може стати запалення носоглоткового мигдалика – аденоїди. 
18 Січня, 2023 р., 16:06
Відділ соціального захисту населення та охорони здоров’я Новоборівської селищної ради повідомляє про проведення конкурсу по відбору надавачів пільгових стоматологічних послуг та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів для громадян, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи. 
17 Січня, 2023 р., 14:33
Атеросклероз часто називають  хворобою любителів надмірностей. Вона характеризується утворенням жирових бляшок на стінках артерій. А це найчастіше трапляється в людей, які віддають перевагу смачнішій їжі, міцнішому алкоголю, та ще  й  цигарці «на закуску».
16 Січня, 2023 р., 17:52
Представники благодійних фондів BGV Геннадія Буткевича та «Чисті серцем» зібрали та передали Новоборівській громаді продуктові набори у рамках регіонального проєкту «Важливий кожен». Благодійники надали допомогу в першу чергу літнім людям, які проживають наодинці. До складу таких наборів входять рис, макаронні вироби, олія, консерви, чай, сіль. Усього 11 продуктових позицій. 
16 Січня, 2023 р., 14:11
За період з  9 по 15 січня 2023 року  в Житомирській області на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції захворіло 5937 осіб, що на 20% хворих менше ніж за попередній тиждень.      
12 Січня, 2023 р., 16:17
На календарі й надворі – зима. Вона цього року мінлива: то мороз – то відлига й плюсова температура. Втім, зимовий сезон так чи інакше впливає на стан нашого здоров’я.  У зимовий час організм людини відчуває колосальну нестачу світла й тепла, унаслідок чого сповільнюються обмінні процеси.  Через це багато людей відчувають взимку  млявість, швидку втомлюваність і поганий настрій. Тому зимовий  раціон повинен бути максимально різноманітним: до нього обов'язково мають входити і м'ясо, і риба, і молочні продукти, фрукти, овочі. Щоб почуватися бадьоро й енергійно взимку, варто дотримуватися кількох простих рекомендацій.
12 Січня, 2023 р., 14:53
Забруднене повітря – одна з причин виникнення  багатьох легеневих (і не лише) хвороб. Ця проблема в останні роки набула в нашій країні великої актуальності. Столиця України – місто Київ – стабільно входить до десятки міст з найбруднішим у світі повітрям. А у вересні нинішнього року Київ взагалі очолив цей рейтинг ставши найбільш забрудненим містом планети за рівнем якості  атмосферного повітря. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних