Пошук

Повідомлення про оприлюднення регуляторних актів

Дата: 23.06.2016 18:24
Кількість переглядів: 1030

Фото без опису

Повідомлення про оприлюднення регуляторних актів - проектів рішень сесії  Новоборівської селищної ради «Про встановлення на території Новоборівської об’єднаної територіальної громади плати за землю в частині земельного податку на 2017 рік та затвердження Порядку її справляння» та «Про визначення розміру орендної плати за земельні ділянки, які розташовані в межах населених пунктів Новоборівської об’єднаної територіальної громади у відсотках від нормативної грошової оцінки на 2017 рік».

Новоборівська селищна рада Володарсько-Волинського  району Житомирської області повідомляє, що розроблені регуляторні акти – проектів рішень Новоборівської селищної ради «Про встановлення на території Новоборівської об’єднаної територіальної громади плати за землю в частині земельного податку на 2017 рік та затвердження Порядку її справляння» та «Про визначення розміру орендної плати за земельні ділянки, які розташовані в межах населених пунктів Новоборівської об’єднаної територіальної громади у відсотках від нормативної грошової оцінки на 2017 рік».

Проекти спрямовані на розширення бази оподаткування, задоволення потреб громадян та суб’єктів підприємницької діяльності в здійсненні господарської діяльності та захисті їх законних прав та інтересів, залучення додаткових коштів до місцевого бюджету.

Проекти даних рішень були розроблені відповідно до вимог Податкового кодексу України, Конституції України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розміщені на офіційному веб-сайті Новоборівської об’єднаної територіальної громади в мережі Інтернет.

Зауваження та пропозиції надсилати за адресою: 12114, вулиця Незалежності, 9а, смт. Нова Борова, Володарсько-Волинський район, Житомирська область.

Зауваження і пропозиції приймаються протягом одного місяця з дня оприлюднення проектів регуляторних актів та відповідних аналізів регуляторних впливів.

Зауваження та пропозиції подаються у письмовому вигляді від фізичних осіб за особистим підписом; від юридичних осіб – на фірмових бланках, (при наявності печатки) завірені печаткою.

Проекти регуляторних актів разом із відповідними аналізами регуляторних впливів будуть оприлюднені на сайті не пізніше п’яти робочих днів з дня оприлюднення цього повідомлення про оприлюднення регуляторних актів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних