Пошук

Відкриття спортивного майданчика із штучним покриттям

Дата: 24.10.2016 18:05
Кількість переглядів: 1267

22 жовтня 2016 року відбулося урочисте відкриття спортивного майданчика із штучним покриттям, що побудований поряд із Новоборівською гімназією.

Загальна вартість цього проекту складає 1 млн. 6 тис. грн. Будівництво нового майданчика стало можливим за рахунок коштів державної субвенції на розвиток інфраструктури Новоборівської об’єднаної територіальної громади в сумі 700 тис. грн., та за допомоги підприємців громади та жителів селища.

На відкриття спортивного майданчика прибули гості, безпосередньо Народний депутат України Дзюблик Павло Володимирович, представник компанії «Спорт - Ін» Мошківський Юрій Леонідович, керівник ТОВ «Валки - ільменіт» Бондар Іван Костянтинович.

      

Привітати та подарувати всім присутнім гарний настрій завітали колектив Центру розвитку дитини «Казка», талановиті учениці Новоборівської гімназії (Яндюк Марина, Андрусяк Христина, Баранівська Дарина) та Новоборівського ліцею (Анна Літвінчук та Влада Зацерковна).

      

Селищний голова Григорій Лаврентійович Рудюк висловив щиру подяку спонсорам та учасникам будівництва спортивного майданчикам, а також місцевим підприємцям та небайдужим жителям селища за надану підтримку на шляху розвитку фізичної культури та спорту серед молоді.

Право відкрити спортивний майданчик було надано Народному депутату України Дзюблику Павлу Володимировичу, селищному голові Рудюку Григорію Лаврентійовичу та маленькому футболісту дитячої команди «Юність».

   

Цього ж дня, відразу після відкриття, на новому спортивному майданчику відбулася товариська зустріч дитячої футбольної  команди  «Юність» із командою  Коростенського Футбольного клубу ФК  «Мал». Після завершення футбольної гри маленькі спортсмени були нагороджені  медалями і солодкими подарунками, які принесли їм невимовну радість.

Організатори також подбали про кожного учасника святкового дійства. Вони надали можливість усім бажаючим зігрітися гарячим чаєм та підкріпитися смаколиками, що принесло  присутнім радість  та тепло.

      

 

Автор: спеціаліст відділу освіти Яндюк Т.М.

 

 

 

                                                        

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.