ОГОЛОШЕННЯ ПРО ВСТАНОВЛЕННЯ ТАРИФІВ НА ПОСЛУГИ З УПРАВЛІННЯ ПОБУТОВИМИ ВІДХОДАМИ, ЩО НАДАЮТЬСЯ НОВОБОРІВСЬКИМ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ НА 2024 РІК НА ТЕРИТОРІЇ НОВОБОРІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 19.07.2024 15:45
Кількість переглядів: 363

Фото без опису

Відповідно до рішення виконавчого комітету Новоборівської селищної ради Житомирського району Житомирської області від 17 липня 2024 року № 146 «Про встановлення тарифів на послуги з управління побутовими відходами, що надаються Новоборівським житлово-комунальним підприємством на 2024 рік»

Повідомляємо, що діючи тариф на послуги з управління побутовими відходами набирає чинності з 01.08.2024 року у розмірі – 18,32 грн у місяць з 1 мешканця.

Додатково повідомляємо, про обов’язкове укладання договір на вивіз сміття, адже згідно ст. 25 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» індивідуальний споживач зобов’язаний укладати договори про надання житлово-комунальних послуг у порядку та у випадках, визначених законом. У зв’язку з цим, з 1 січня 2020 року укладання договору на вивіз сміття є обов’язковим для усіх. 

Всі питання приймаються за адресою: Новоборівське ЖКП, вул. Жовтнева 1а, корпус 1,  селище Нова Борова або на електронну пошту Новоборівського ЖКП nkomunal@ukr.net.
 


Коментарі:

Тесанчук Анатолій Олексійович
2024-07-23 13:37:25

З якого дива рішення виконкому про зміну тарифу на вивіз побутових відходів підлягає виконанню для ЖКП. Напевно, виконком має право рекомендувати раді прийняти відповідне рішення. Чи в Новоборівській ОТГ "ВСЯ ВЛАДА ВИКОНКОМУ"?

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних