#ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ВАША АКТИВНІСТЬ РОБИТЬ НАШЕ МАЙБУТНЄ ВІДКРИТИМ ТА ПРОЗОРИМ

Дата: 28.03.2024 09:21
Кількість переглядів: 99

Фото без опису

Публічна участь та взаємодія з громадськістю є ключовими складовими впровадження принципів прозорості та відкритості у державному управлінні. Ваша активність та зворотний зв’язок зроблять наше майбутнє чистішим та прозорішим, сприяючи удосконаленню системи державних закупівель.

Інформація про державні закупівлі та відповідну нормативну базу, що регулює ці процеси, доступна для ознайомлення на вебсайті Житомирської ОВА у спеціальному розділі “Прозорість та підзвітність”.

Зокрема робочою групою запроваджено прийом повідомлень про можливе нецільове використання бюджетних коштів в умовах воєнного стану. Відповідну інформацію ви можете надсилати на електронну адресу: prozorist@apoda.zht.gov.ua для аналізу членами робочої групи «Прозорість та підзвітність» й вжиття необхідних заходів у разі виникнення такої потреби. Наразі затверджено склад робочих груп створили у Житомирській, Коростенській, Звягельській та Бердичівській РВА.

Разом ми будуємо прозоре та демократичне суспільство, де кожен громадянин має можливість впливати на процеси, що відбуваються навколо.

Також Житомирську обласну військову (державну) адміністрацію підключено до Єдиного порталу повідомлень викривачів. Цей крок є частиною стратегії боротьби з корупцією в Україні та впровадження політики прозорості і доброчесності в діяльності державних інституцій, передбаченої Законом України „Про запобігання корупції” та Державною антикорупційною програмою на 2023-2025 роки.

Єдиний портал – це онлайн-платформа, яка дозволяє працівникам організацій анонімно повідомляти про факти корупції у її внутрішньому середовищі.

Будь-яка особа, якій стала відома інформація про корупційне або пов’язане з корупцією правопорушення, може повідомити про це на Порталі за посиланням https://whistleblowers.nazk.gov.ua. Законодавство не містить будь-яких обмежень з цього питання. Однак не кожен може набути статус викривача.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних