ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ З ВИЗНАЧЕННЯ СУБ'ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ НА ЗДІЙСНЕННЯ ОПЕРАЦІЙ ІЗ ЗБИРАННЯ ТА ПЕРЕВЕЗЕННЯ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ НА ТЕРИТОРІЇ НОВОБОРІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 25.03.2024 13:53
Кількість переглядів: 168

Фото без опису

Новоборівська селищна рада, як організатор конкурсу, відповідно до рішення виконавчого комітету Новоборівської селищної ради від 22.03.2024 № 68 «Про організацію та проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Новоборівської селищної територіальної громади», відповідно до статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  статті 26 Закону України «Про управління відходами», Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Порядку проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 25.08.2023 р. № 918 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів», з метою підвищення якості надання послуг з управління побутовими відходами, впорядкування надання мешканцям своєчасних, належної якості послуг із збирання та перевезення побутових відходів, запобігання їх негативному впливу на здоров’я людей та навколишнє природне середовище на території Новоборівської селищної територіальної громади, оголошує повторно конкурс з визначення суб'єктів господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Новоборівської селищної територіальної громади.

Конкурс відбудеться  ̶  26 квітня 2024 року о 10:00 годині за адресою: вул.Незалежності, 9-А, смт. Нова Борова, Житомирський район, Житомирська область, 12114, зал засідань, другий поверх адміністративної будівлі Новоборівської селищної ради.

Конкурсна пропозиція подається особисто чи надсилається засобами поштового зв'язку конкурсній комісії у конверті, на якому зазначаються повне найменування і місцезнаходження організатора та учасника конкурсу, або подається в електронній формі на адресу електронної пошти організатора конкурсу.

Місце подання конкурсних пропозицій  ̶  12114, Житомирська область, Житомирський район, смт. Нова Борова, вул.Незалежності, 9-А, Новоборівська селищна рада

Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій – до 17:00 години 24 квітня 2024 року.

Контактна особа організатора конкурсу: ЛУК’ЯНЧУК Наталія Миколаївна, головний  спеціаліст Новоборівської селищної ради, секретар конкурсної комісії – тел. (04145) 9-54-33, адреса електронної пошти: lukyanchuk.n@ukr.net.

Конкурсна документація для проведення конкурсу з визначення суб'єктів господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Новоборівської селищної територіальної громади додається

ЗРАЗОК ЗАЯВИ
 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних