«ПЛІЧ-О-ПЛІЧ ШКІЛЬНІ ЛІГИ»: 371 КОМАНДА З ВОЛЕЙБОЛУ ТА 212 КОМАНД З ФУТЗАЛУ В ЖИТОМИРСЬКОМУ РАЙОНІ ВЖЕ ЗАРЕЄСТРУВАЛИСЬ НА ЗМАГАННЯ!

Дата: 24.01.2024 08:12
Кількість переглядів: 117

Фото без опису

Сьогодні на тренування до Старосілецького та Кам’янобрідського ліцеїв завітали начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко, його заступник Юрій Денисовець, начальник Житомирської РВА Юрій Тарасюк, представники Старосілецької територіальної громади та ЗМІ.

Відома українська спортсменка, українська тріатлоністка, Віце-чемпіонка світу в естафеті, призерка чемпіонатів світу з акватлону, призерка чемпіонатів Європи в естафеті, переможниця молодіжної першості Європи, учасниця літніх Олімпійських ігор у Пекіні, Лондоні і Ріо-де-Жанейро Юлія Єлістратова показала ліцеїстам низку бігових вправ, а голова Житомирської міської федерації баскетболу разом зі спортсменами з Житомирської політехніки провів тренування.

«Спілкуючись з юними спортсменами, розумієш, чому ідея зі змаганнями шкільних ліг знаходить такий відгук у молоді. Яскраві емоції та завзяття на тренуваннях веде маленьких футболістів з Кам’янобрідського ліцею до майбутніх перемог», – зауважив начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко.

В ході зустрічі очільник Житомирської області передав  спортивне знаряддя, яке стане у нагоді молоді під час тренувань.

«Сьогодні участь у Весукраїнському проєкті «Пліч-о-пліч Шкільні ліги» для молоді – це впершу чергу можливість отримати підтримку один одного у складний час війни, відчути дружнє плече однодумців спортсменів, підвищити рівень своєї майстерності та відчути азарт змагань», – відзначив в розмові з юними спортсменами Житомирського району начальник Житомирської РВА Юрій Тарасюк.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних