«СТЕЖКА МЕНТАЛЬНОГО ЗДОРОВ’Я» У ГОРОДОЦЬКІЙ ТА ВИШЕВИЦЬКІЙ ГРОМАДАХ

Дата: 10.01.2024 10:07
Кількість переглядів: 112

Фото без опису

У с. Городок відбувся тренінг з ментального здоров'я для працівників селищної ради на тему: «Як не втратити себе під час війни та зберегти своє ментальне здоров'я».

Захід було поділено на 2 блоки  - теоретичний та практичний. Тренінг включав у себе такі розділи: як розпізнати стресові причини, ознаки, види та стадії; що таке стресостійкість; тест на стресостійкість та як її тренувати.

Учасники виконували вправи  «Метелик», «Вдих і видих» та інші,  «наповнювали»  свою уявну ментальну тарілку  аспектами самопомочі. У підсумку збагатилися новими знаннями про ментальне здоров'я, розглянувши маркери, за якими людина вважається соціально здоровою.

При Вишевицькому Будинку культури діє «Клуб емоційного перезавантаження та змістовного дозвілля», який розпочав свою роботу ще  у березні  2022 року з метою підтримки дітей під час війни. Клуб успішно працює і нині, його відвідують 20 дітей, у тому числі діти – ВПО та діти пільгових категорій. 

Крім того, у Будинку культури с. Вишевичі працює благодійна волонтерська організація «Вишевичани» для допомоги воїнам-землякам, які воюють на фронтах російсько-української війни. Збираються кошти для допомоги воїнам, плетуться маскувальні сітки, надсилаються посилки до свят з домашніми смаколиками та потрібними речами. Для збору коштів допомагають небайдужі люди та майстрині села, що виставляють свої вироби для розіграшу в благодійну лотерею.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних