ОГОЛОШЕННЯ ПРО СКЛИКАННЯ 34 СЕСІЇ VIII СКЛИКАННЯ

Дата: 07.11.2023 17:55
Кількість переглядів: 139

Фото без опису

Відповідно до ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» 17 листопада 2023 року о 10:00 годині в адміністративному приміщенні селищної ради(актова зала) відбудеться чергова тридцять четверта сесія VIІІ скликання.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1. Про  затвердження звіту про виконання бюджету Новоборівської селищної територіальної громади за 9 місяців 2023 року.

2. Про надання дозволу на продовження терміну дії Договору про співробітництво територіальних громад у формі спільного фінансування (утримання) архівної установи Хорошівської селищної ради на 2024 рік.

3. Про надання дозволу на продовження терміну дії Договору про співробітництво територіальних громад у формі спільного фінансування (утримання) Дитячо-юнацької спортивної школи «Іршанськ» на 2024 рік.

4. Про надання дозволу на продовження терміну дії Договору про співробітництво територіальних громад у формі спільного фінансування КУ «Новоборівський інклюзивно-ресурсний центр» Новоборівської селищної ради від 19.07.2019 року на 2024 рік.

5. Про затвердження звіту про виконання Фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Новоборівської селищної ради за III квартал  2023 року.

6. Про створення ветеранського хабу (простору) Новоборівської селищної ради.

7. Про доповнення переліку підприємств, установ, організацій, що надають соціально важливі послуги населенню Новоборівської селищної територіальної громади.

8. Про припинення дії договору оренди нежитлового приміщення.

9. Про припинення договору відшкодування комунальних послуг.

10. Про намір передачі в оренду майно, що належить до комунальної власності Новоборівської селищної територіальної громади та включення об’єкту нерухомого майна до Переліку другого типу.

11. Про затвердження Плану роботи Новоборівської селищної ради з підготовки проєктів діяльності регуляторних актів на  2024 рік.

12. Про погодження внесення змін до штатного  розпису філії Небізького Будинку культури КЗ «Центр культури і дозвілля» Новоборівської  селищної ради.

13. Про надання дозволу на списання непридатних для подальшого використання матеріальних цінностей.

14. Про надання допомоги на лікування.

15. Про затвердження Програми висвітлення діяльності Новоборівської селищної ради та її виконавчих органів на 2024-2025 роки.

16. Про затвердження Програми забезпечення діяльності добровольчого формування Новоборівської селищної територіальної громади Житомирського району Житомирської області №1 на 2024 рік.

17. Про внесення змін до Комплексної програми соціального захисту населення Новоборівської селищної ради на 2023-2025 роки.

18. Про затвердження Програми  оздоровлення та відпочинку дітей Новоборівської  селищної ради на 2024 рік.

19. Про затвердження Програми надання допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, яким виповнилось 18 років, на території Новоборівської селищної ради на 2024-2025 роки.

20. Про затвердження Програми «Оновлення музичних інструментів» Новоборівської музичної школи на 2024-2025 роки.
21. Про затвердження Програми культурно-масових заходів Новоборівської селищної територіальної громади на 2024 рік.

22. Про затвердження Програми благоустрою Новоборівської селищної територіальної громади на 2024-2025 роки.

23. Про затвердження Програми забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб та членів їх сімей на 2024-2025 роки Новоборівської селищної ради.

24. Про  затвердження Програми «Надання підтримки внутрішньо переміщеним та/або евакуйованим особам у зв’язку із введенням воєнного стану на території Новоборівської селищної ТГ на 2024 рік». 

25. Про затвердження Програми створення служби містобудівного кадастру при відділі архітектури, містобудування та комунального майна Новоборівської селищної ради на 2024-2025 роки.

26. Про затвердження Програми розроблення та коригування містобудівної документації Новоборівської селищної територіальної громади на 2024-2025 роки.

РОЗПОРЯДЖЕННЯ ПРО СКЛИКАННЯ

ПЕРЕГЛЯНУТИ ПРОЕКТИ РІШЕНЬ
 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних