17 ВЕРЕСНЯ В УКРАЇНІ ВІДЗНАЧАЄТЬСЯ ДЕНЬ УСИНОВЛЕННЯ

Дата: 17.09.2023 10:56
Кількість переглядів: 281

Фото без опису17 вересня в Україні відзначається День усиновлення. Цей день є символом милосердя і добра до людей. Аби дитинство було безтурботним, радісним і щасливим, кожна дитина потребує батьківської любові, тепла та родинного затишку. У цей день ми вітаємо опікунів, піклувальників, прийомних батьків- вихователів, усиновлювачів та тих дочок і синів, які знайшли своїх батьків на території Новоборівської селищної територіальної громади.

Це свято батьків і дітей, працівників служб у справах дітей та усіх причетних до цієї благородної справи, нашої держави в цілому, яка поступово втілює на практиці гасло ”Чужих дітей не буває”.

У цей день кожен небайдужий українець від імені усього суспільства, має щиро дякувати батькам-усиновителям, опікунам, співробітникам дитячих будинків та усім причетним, що дарують шанс дітям на здобуття щасливого майбутнього у новій сім’ї. День усиновлення – це не тільки свято подяки, але й нагадування про тих, хто досі не знав батьківської опіки.

Усиновлення – це прийняття усиновлювачем у свою сім’ю дитини на правах дочки чи сина, тобто колишня сирота стає повноправним членом родини і має усі права, які мають біологічні діти.

Висловлюємо слова подяки кожній родині, яка відкрила двері своєї домівки для сироти чи дитини, позбавленої батьківського піклування. Це прояв милосердя і любові до дітей. Ми пишаємося вами! Шануйте один одного, будьте чуйними і творіть добро. 

З повагою до Вас, начальник відділу-служби у справах дітей 
Новоборівської селищної ради 
Світлана РОЗУМОВИЧ


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних