ДОПОМОГА ХЕРСОНЩИНІ

Дата: 14.06.2023 14:00
Кількість переглядів: 129

Фото без описуУночі 6 червня російська окупаційна армія підірвала Каховську гідроелектростанцію в Херсонській області. Внаслідок цього вода накрила десятки населених пунктів півдня.

Новоборівська громада з перших днів трагедії долучилась до збору допомоги для постраждалих. Коштом працівників селищної ради було закуплено  бутильовану питну воду та доправлено до Херсонської області. 

Мешканці громади оперативно приносили найнеобхідніші речі: питну воду, продукти харчування, миючі засоби, засоби гігієни, одяг та ліки до Волонтерського Хабу в Новоборівський будинок культури /керівник Тетяна КОРНІЙЧУК/, які вже відправлені для мешканців Херсонщини, що постраждали внаслідок цинічного терористичного акту росії. 

Збір допомоги триває, сьогодні черговий гуманітарний вантаж передали мешканці Фасівського старостинського округу Новоборівської громади, через відділ соціального захисту населення та охорони здоров’я Новоборівської селищної ради /т.в.о. начальника Тетяна КОСТРОМІНА/.

Окрім того, для відбудови пошкоджених будівель Херсонщини є запит на інструменти та будівельні матеріали. До збору вже долучилися підприємці  та жителі громади: Павло ВЛАСЮК , Роман СИМОН, Вадим ЛИТВИНЧУК, Юрій ШКУРИНСЬКИЙ, Віктор ВАКУЛОВИЧ, директор ТОВ "НЕОН 888" Михайло ДОРОШ, директор ТОВ "Валки Ільменіт" Іван БОНДАР.

Щиро дякуємо всім хто долучився до допомоги, хто приносив та збирав, формував та відвозив допомогу нашим землякам, які її гостро потребують. Разом здолаємо будь-які труднощі!
 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних