ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ

Дата: 08.05.2023 08:21
Кількість переглядів: 141

Фото без опису
8-го травня з усім цивілізованим світом Україна відзначає День пам’яті та примирення присвячений перемозі над нацизмом у Другій світовій війні.

Цей день стосується людей усіх рас і націй, чоловіків і жінок, воїнів і цивільного населення, малих і старих – усіх загиблих і усіх тих, хто вижив та пройшов через усі кола пекла Другої світової війни. Сьогодні ми знову повертаємося до незабутнього травня 1945 року, щоб з глибокою повагою згадати тих, хто виборов нашу свободу у страшному поєдинку з фашистськими загарбниками.

Минули десятиліття, проте український народ знову переживає те саме жахіття і той же біль в умовах повномасштабної збройної агресії росії, яка супроводжується жахливими воєнними злочинами з боку російської армії та політично-військового керівництва російської федерації.  Для нас це війна за свободу, цивілізованість, демократію та європейські цінності проти імперських амбіцій підступного, агресивного сусіда-злочинця. Нині вже онуки та правнуки наших визволителів від нацизму самовіддано боронять незалежність і суверенітет нашої держави від рашизму. Вони гідно наслідують приклад високого патріотичного духу своїх героїчних дідів-прадідів.

В цей день схиляємо голови перед світлою пам’яттю воїнів, які захистили Україну в роки Другої світової війни, свято пам’ятаємо Героїв, які загинули в російсько-українській війні вже у наш час, віддавши життя за рідну Батьківщину.

Слава Україні!
 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних