БОРОТЬБА ІЗ ПАВОДКОМ

Дата: 14.04.2023 14:07
Кількість переглядів: 122

Внаслідок надмірних опадів на території Житомирської області, та зокрема на території Новоборівської громади, рівень води в Іршанському водосховищі значно збільшився, а загальний рівень ґрунтових вод піднявся до критичного рівня. 

Відповідно до протоколу комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Новоборівської ТГ  від 10.04.2023 № 5 розпочато проведення заходів, спрямованих на недопущення виникнення надзвичайної ситуації природного характеру на об’єктах житлового фонду та соціальної інфраструктури. Працівники Новоборівського житлово-комунального підприємства та Новоборівської місцевої пожежної охорони проводять поглиблення стічних канав по вулицях: Незалежності, Староборівська, Сонячна та Лесі Українки і відкачування води із підвалів багатоповерхівок по вулицях: Іршанська, Михайлівська, Єдності, Казкова тощо.

Для оперативного вирішення вказаних заходів із резервного фонду бюджету громади рішенням виконавчого комітету селищної ради № 67 від 13.04.2023 року спрямовано кошти на придбання паливно-мастильних матеріалів та відповідного обладнання.

При обстежені підтоплених ділянок на території смт. Нова Борова виявлено, що мешканцями громади  складуються на землях загального користування будівельні матеріали, дрова, відходи тощо, що в свою чергу перешкоджає роботі техніки по розчистці та поглибленню мережі стічних канав.

Звертаємось до жителів смт. Нова Борова, зокрема по вулицях Іршанська, Івана Франка та Сонячна прибрати свої будівельні матеріали, дрова тощо із земель загального користування на територію власних домоволодінь, в зв’язку із потребою проведення там робіт із поглиблення стічних канав. Також, не засмічувати загальні стічні канави та утримувати в належному стані канави на території своїх ділянок.

Висловлюємо подяку Валерію ЗАХАРЕНКУ директору ІГЗК, Дмитру ГОЛІКУ директору МГЗК та Івану БОНДАРУ директору ТОВ «Валки-Ільменіт» за сприяння в оперативному вирішенні заходів із недопущення надзвичайної ситуації.

Фото без опису
 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних