ВІЗИТ ЕСТОНСЬКОЇ ДЕЛЕГАЦІЇ ДО НОВОБОРІВСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 03.01.2023 17:39
Кількість переглядів: 212

Фото без описуСьогодні Новоборівську територіальну громаду відвідала з робочим візитом делегація з Естонії. До складу делегації уввійшли: мер міста Таллінна  Міхаїл КИЛВАРТ, віце-мер Танель КІЙК, радник мера Ерккі-Ало КІРДЕ, представник преси Ян-Йоонас КІММЕЛЬ, Народний депутат Верховної ради України Арсеній ПУШКАРЕНКО.

У рамках візиту естонська делегація відвідала Амбулаторію загальної практики та сімейної медицини в смт. Нова Борова, Центр надання адміністративних послуг, Новоборівський Центр розвитку дитини «Сонечко», Новоборівський ліцей, Новоборівський інклюзивно-ресурсний центр та Новоборівський краєзнавчий музей.

Упродовж  десяти місяців повномасштабної війни Естонська Республіка підтримує українців на багатьох напрямках: військовому, гуманітарному, економічному та політичному. Завдяки естонським партнерам на Житомирщині вдало реалізуються проєкти по відбудові інфраструктури, що була зруйнована ворожими ракетними обстрілами. Уже відновлено  кілька об’єктів: міст у Малині та дитячий садочок в Овручі. 

Сьогодні Естонія передала Олевській, Лугинській, Семенівській, Хорошівській, Білокоровицькій, Овруцькій, Гладковецькій та Новоборівській громадам Житомирщини 17 генераторів, які забезпечуватимуть  безперебійну роботу об’єктів критичної інфраструктури та «Пунктів незламності».

Дякуємо за ту підтримку, яку надає Естонія Україні, зокрема громадам Житомирщини. Нещодавно Житомирщина отримала 11 автобусів  Iveco Irisbus, один з яких надійшов і в нашу громаду, сьогодні це - генератори. Ця підтримка надзвичайно важлива та вкрай необхідна для наших громадян, щоб  забезпечити  функціонування об’єктів критичної та соціальної інфраструктури у військовий час та поступове повернення до нормального, мирного життя.

Висловлюємо, також, щиру подяку Арсенію ПУШКАРЕНКУ за те, що він вибудовує міцні мости та міцну дружбу між Естонією і Україною.

Керуючий справами 
(секретар) виконавчого комітету 
Альона ЖАРЧИНСЬКА

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних