ЗАБОРОНА ВИКОРИСТАННЯ ФЕЄРВЕРКІВ, САЛЮТІВ І ПЕТАРД

Дата: 26.12.2022 15:19
Кількість переглядів: 318

Новоборівська селищна рада інформує та застерігає:

відповідно до Закону України «Про правовий режим воєнного стану», указів Президента України від 24.02.2022 № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», від 07.11.2022 № 757/2022 «Про продовження строк) дії воєнного стану в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 21.03.2007 № 507 «Про затвердження Положення про раду оборони Автономної Республіки Крим, області, мм. Києва і Севастополя» (зі змінами), розпорядження голови обласної державної адміністрації від 22.12.2022 №89 «Про введення в дію рішення ради оборони Житомирської області від 22.12.2022, Протокол комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Новоборівської ТГ №14 від 23.12.2022:

1. Уведено в дію рішення ради оборони Житомирської області від 22 грудня 2022 року «Про забезпечення здійснення заходів правового режиму воєнного стану.

2. У зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України, заборонено на території Житомирської області використання будь-яких феєрверків, зокрема салютів і петард, та проведення будь-яких заходів із використанням піротехнічних виробів та вибухових речовин (окрім використання піротехнічних виробів Збройними Силами, Національною поліцією та аварійно-рятувальними службами відповідно до законодавства України) на період  дії воєнного стану.

Секретар комісії ТЕБ і НС 
Альона ЖАРЧИНСЬКА

Фото без опису
 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних