ГРОМАДА, ДРУЖНЯ ДО ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ

Дата: 26.12.2022 13:33
Кількість переглядів: 289

Фото без опису

Спільно з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) у партнерстві з Асоціацією міст України (АМУ) Новоборівська селищна територіальна громада брала участь в ініціативі «Громада, дружня до дітей та молоді».

Завдяки цьому громада отримала біля 50 тис. доларів США на реалізацію місцевих програм реагування на підтримку сімей з дітьми, які постраждали від війни.

З метою участі у проєкті було проаналізовано проблеми та вивчено потреби сімей з дітьми. Адже останнім часом значно збільшилась кількість дітей та сімей, які потребують особливої підтримки та уваги відповідних фахівців, працівників закладів освіти.

Виття сирен, постійна негативна інформація, страх дорослих дуже впливає на дитячу психіку. Тому було прийнято рішення цільову пожертву Дитячого фонду направити саме на підтримку  закладів дошкільної освіти, щоб створити умови для їх  належного функціонування, забезпечення комфорту для дошкільнят  в тому числі з числа внутрішньо переміщених осіб та дітей, які постійно проживають у громаді, і внаслідок воєнної агресії та інших об’єктивних чинників опинилися у складних життєвих обставинах.

Кошти, отримані в рамках проєкту, були використані для створення доступу до якісної дошкільної освіти, облаштування дитячих просторів, місць для відпочинку, ігор та спорту, шляхом закупівлі постільної білизни для спальних кімнат дошкільних закладів громади: Новоборівського ЦРД «Казка», Новоборівського ЦРД «Сонечко», Кропивнянського ЗДО «Дзвіночок», Небізького ЗДО «Журавлик», Фасівського ЗДО «Бджілка». А також, у Новоборівському ЦРД «Казка», Новоборівському ЦРД «Сонечко» створено середовище якісного та безпечного дозвілля шляхом закупівлі обладнання для ігрових майданчиків. І придбано пральну машину для Новоборівського ЦРД «Сонечко».

 Відповідальний за реалізацію проєкту
    Людмила ПРИЩЕПА

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних