АВТОБУС, ЯК ПРИКЛАД ДРУЖНЬОЇ ПІДТРИМКИ ТА ПРОЯВ ЛЮДЯНОСТІ

Дата: 16.12.2022 16:04
Кількість переглядів: 397

З перших днів війни російської федерації проти українського народу ЗСУ потребували і потребують різної допомоги для забезпечення оперативності, мобільності та боєздатності військових підрозділів. Більшість громад України долучаються до різноманітних форм допомоги ЗСУ. На потреби військових передано автобус Новоборівської громади, який забезпечував підвезення дітей до навчальних закладів, а тепер задіяний до виконання військових завдань.

Україна, постійно, звертається до усіх держав світу і щиро вдячна країнам за прояв людяності та будь-яку підтримку, допомогу спрямовану на забезпечення діяльності інфраструктурних об’єктів, закладів соціального захисту населення, закладів освіти, тощо. Президент України та уряд постійно акцентують увагу, що не дивлячись на агресію орків органи державної влади та місцевого самоврядування мають забезпечувати функціонування критичної інфраструктури, закладів соціального захисту населення, закладів освіти, тощо.

Начальником Житомирської ОВА, Віталієм Бунечком, спільно з головами громад області проведено моніторинг наявного стану справ з автобусним парком регіону та узгоджено відповідні запити щодо потреб.

Завдячуючи народному депутату, Арсенію Пушкаренку, стала можлива адресна допомога автобусами Естонської республіки Житомирщині. Естонія передала 14 грудня 2022 року гуманітарну допомогу Україні у формі 26 автобусів, які були у використанні. Одинадцять із них передано Житомирщині.

Завдячуючи плідному та конструктивному діалогу з Житомирською ОВА, Новоборівська громада отримала автобус IVECO на 31 посадкове місце облаштований місцями для осіб з обмеженими можливостями, який поповнив автобусний парк громади. Після проведення усіх необхідних реєстраційних дій транспортний засіб допомагатиме у вирішені нагальних завдань з підвозу учнів громади до навчальних закладів громади. У разі крайньої потреби даний транспортний засіб може бути залучений до роботи зі ЗСУ.

Новоборівська громада щиро вдячна усім хто долучився до реалізації даного проекту та щиро сподівається на подальші кроки підтримки міжнародними партнерами.

Фото без опису
 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних