СПІВПРАЦЯ ГРОМАД У СФЕРІ НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ

Дата: 10.11.2022 16:08
Кількість переглядів: 301

Фото без опису

09 листопада 2022 року на запрошення т. в. о. директора    Комунального   закладу  «Центр надання соціальних послуг»  Людмили СТЕЦЮК нашу громаду відвідали керівники та фахівці із соціальної роботи  установ, що надають соціальні послуги вразливим категоріям населення, таким як сім’ї в складних життєвих обставинах, внутрішньо переміщені сім’ї з дітьми, особи похилого віку та інш. Ми радо вітали в нашій громаді колег із Управління соціального захисту населення Хорошівської селищної ради, Комунального закладу «Центр соціальних послуг» Іршанської селищної ради,  Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Чоповицької селищної ради та Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Ушомирської селищної ради. 

Присутнім було  презентовано розвиток соціальної сфери Новоборівської громади. Селищний голова Григорій РУДЮК  розповів про здобутки  нашої громади та плани на майбутнє, наголосивши, що в наш непростий час, спричинений військовою агресією рф, соціальна робота відіграє важливу та гуманну  місію.  Також було обговорено можливості  співпраці на рівні громад у сфері надання соціальних послуг за  прикладом  укладених договорів Комунальною установою «Новоборівський інклюзивно ресурсний центр» з Хорошівською та Іршанською селищними радами.  Ольга ПОЛІЩУК, директор центру, провела гостей кабінетами ІРЦ та показала правильно організоване середовище, яке сприяє розвитку дітей з особливими освітніми потребами. Далі в невимушеній обстановці колеги обговорили робочі питання, обмінялися досвідом  та намітили плани на майбутнє.

Захід виявився цікавим та плідним. Висловлюємо щиру подякам колегам за участь. 

Т. в. о. директора
КЗ «Центр надання соціальних послуг»
Новоборівської селищної ради
Людмила СТЕЦЮК



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних