ВІТАННЯ З ДНЕМ ЗАХИСНИКІВ ТА ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ

Дата: 14.10.2022 09:01
Кількість переглядів: 176

14 жовтня традиційно, в світлий День Покрови Пресвятої Богородиці, ми відзначаємо День Українського козацтва і День захисника та захисниць  України, які нероздільно пов’язані військовими традиціями, героїзмом, історією воїнства, боротьбою за державність. Також, сьогодні відзначається 80-річчя створення Української повстанської армії. Цього року вшановуємо сучасних захисників і захисниць України та воїнів УПА під гаслом «Боролись! Боремось! Поборемо!». 

В цей день ми відзначаємо героїзм тих, хто в різні часи обороняв та боронить нині наш суверенітет і територіальну цілісність. Розпочата росією війна у 2014 році, а потім і повномасштабне вторгнення московитів 24 лютого 2022 року спонукали сотні тисяч українців  різних професій і роду занять узяти до рук зброю і стати захисниками рідної землі. Це день кожного, хто у той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність та професіоналізм у справі захисту нашої держави. Наш спокій, мирне небо над головою, затишок будинку щодня оберігають тисячі людей. Це мужні військові, наші чоловіки, жінки, які бережуть Батьківщину.

З нагоди Дня захисників та захисниць України вітаємо всіх, хто має найвище звання захисника та захисниці України! Шлем сердечні привітання ветеранам, учасникам війни, військовослужбовцям, бажаємо міцного здоров'я, добра, щастя, злагоди Вам та Вашим сім'ям.

Дякуємо захисникам та захисницям України які захищають нашу країну, за Вашу мужність та героїзм завдяки яким Україна залишається суверенною, незалежною державою!

Фото без опису
 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних