Пошук

ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ!

Дата: 10.08.2022 09:08
Кількість переглядів: 534

Сьогодні, 10 серпня, Новоборівський селищний голова, Григорій РУДЮК святкує своє 60-річчя.

У святах і буднях, клопотах і турботах, радостях і смутку промайнуло 60 років життя ювіляра. Свій трудовий шлях іменинник розпочав в системі освіти в смт. Нова Борова. Був чудовим вчителем та класним керівником, про якого досі тепло відзиваються його учні, які вже давно стали дорослими і досягли значних висот.

Але його покликання була діяльність в органах місцевого самоврядування, робота на благо жителів рідного району, селища і територіальної громади, якій він присвятив понад 28 років. Став ідейним лідером об’єднання громад в 2015 році, здобув переконливу перемогу і посідає посаду Новоборівського селищного голови по теперішній час.

З 2016 року Григорій РУДЮК є одним із співзасновників Всеукраїнської Асоціації об’єднаних територіальних громад та займає посаду заступника голови Асоціації. Завдяки його професіоналізму, наполегливості та цілеспрямованості Новоборівська громада є відомою не лише на теренах України, але і за її межами.

Та не тільки трудовими досягненнями пишається Григорій Лаврентійович, а й своєю міцною та дружною родиною, яка завжди підтримує його та піклується.

Тож від всього колективу селищної ради вітаємо Вас, шановний, Григорію Лаврентійовичу, з ювілеєм! 
Бажаємо, щоб душевне тепло і радість завжди були з Вами. Міцного здоров’я і щастя, творчого натхнення і душевного комфорту, вірних соратників і однодумців! Нехай у Ваших задумах завжди буде мудрість, на роботі – підтримка, вдома – увага, у серці – світло від людської вдячності! Нехай не в’яне краса Вашої душі, нехай не зникає добра надія Вашого серця, хай кожен день радує зустрічами та щасливими святами в колі дорогих людей.

З ювілеєм Вас!
 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.