ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ!

Дата: 10.08.2022 09:08
Кількість переглядів: 548

Фото без опису

Сьогодні, 10 серпня, Новоборівський селищний голова, Григорій РУДЮК святкує своє 60-річчя.

У святах і буднях, клопотах і турботах, радостях і смутку промайнуло 60 років життя ювіляра. Свій трудовий шлях іменинник розпочав в системі освіти в смт. Нова Борова. Був чудовим вчителем та класним керівником, про якого досі тепло відзиваються його учні, які вже давно стали дорослими і досягли значних висот.

Але його покликання була діяльність в органах місцевого самоврядування, робота на благо жителів рідного району, селища і територіальної громади, якій він присвятив понад 28 років. Став ідейним лідером об’єднання громад в 2015 році, здобув переконливу перемогу і посідає посаду Новоборівського селищного голови по теперішній час.

З 2016 року Григорій РУДЮК є одним із співзасновників Всеукраїнської Асоціації об’єднаних територіальних громад та займає посаду заступника голови Асоціації. Завдяки його професіоналізму, наполегливості та цілеспрямованості Новоборівська громада є відомою не лише на теренах України, але і за її межами.

Та не тільки трудовими досягненнями пишається Григорій Лаврентійович, а й своєю міцною та дружною родиною, яка завжди підтримує його та піклується.

Тож від всього колективу селищної ради вітаємо Вас, шановний, Григорію Лаврентійовичу, з ювілеєм! 
Бажаємо, щоб душевне тепло і радість завжди були з Вами. Міцного здоров’я і щастя, творчого натхнення і душевного комфорту, вірних соратників і однодумців! Нехай у Ваших задумах завжди буде мудрість, на роботі – підтримка, вдома – увага, у серці – світло від людської вдячності! Нехай не в’яне краса Вашої душі, нехай не зникає добра надія Вашого серця, хай кожен день радує зустрічами та щасливими святами в колі дорогих людей.

З ювілеєм Вас!
 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних