Пошук

МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ БІЗНЕСУ

Дата: 17.06.2022 15:41
Кількість переглядів: 709

Фото без опису

“МХП – Громаді” запустив конкурс бізнес-ідей “Роби своє” в умовах війни

30 травня було анонсовано старт конкурсу бізнес-ідей для підтримки малого підприємництва в умовах війни «Роби своє» від Благодійного фонду «МХП – Громаді». Ініціатива передбачає відродження економіки в селах та малих містах України та створення умов для сталого розвитку підприємництва як відповідь на негативні економічні наслідки війни, що мають місце в Україні шляхом надання мікрогрантів. Конкурс розрахований  на підприємців-новачків чи тих, які здійснюють свою діяльність не більше як 4 роки та хочуть розширити  та/або здійснити релокацію або якісно покращити свою бізнес-діяльність.

Сума гранту: кожен з переможців зможе отримати від 50 до 100 тис. грн на реалізацію свого бізнес-плану. Кошти можуть бути спрямовані на закупівлю обладнання, сировини, матеріалів та послуг для підтримки мікро та малого бізнесу.

Конкурс бізнес-ідей «РОБИ СВОЄ» має дві опції:

1. Навчання. Зареєстровані учасники за бажанням матимуть доступ до відеоматеріалів, створених експертами в сфері розвитку малого бізнесу. Це дасть можливість учасникам «прокачати» навички створення бізнес-планів, планування доходів, витрат, бізнес-аналітику та SMM-маркетинг.

        2. Фінансова підтримка. Для отримання гранту  учасник подає заявку, в якій описує мету, цілі бізнесу, опис продукції, планові доходи, витрати, інші показники.

 Заявку можна подати за спеціальною формою на сайті doyourbusiness.com.ua.  Телефон для довідок – 067 440 59 00

 Розгляд заявок відбуватиметься на регулярній основі не рідше  1 разу  на місяць.

Плануємо підтримати до 50 бізнес-ідей в межах конкурсу «РОБИ СВОЄ».

На проведення конкурсу Фонд «МХП-Громаді» виділяє 3, 5 млн грн.

До відома, конкурс бізнес-ідей «РОБИ СВОЄ» – це органічне продовження конкурсу «Село. Кроки до розвитку», який реалізовувався за підтримки МХП. Нагадаємо, вперше  конкурс бізнес-ініціатив для розвитку дрібного і мікропідприємництва  було запущено 2016 року. Він проводився чотири роки поспіль. За цей час було вкладено в проєкт 11,35 млн грн інвестицій, підтримано 250 проєктів у 8 областях України. Торік конкурс відбувся в межах проєкту «Розвиток села та протидія пандемії COVID-19 через сприяння росту малого та мікропідприємництва», реалізованого Благодійним фондом «МХП – Громаді» у партнерстві з Агенціями регіонального розвитку Вінницької та Черкаської областей. Ініціативу було реалізовано у межах спільного проєкту Уряду Швеції та Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні «Посилене партнерство для сталого розвитку». Завдяки підтримці західних партнерів “МХП – Громаді” зміг підтримати ще 24 бізнес-ініціативи. Підприємці-переможці зокрема були задіяні в агросекторі, займалися вирощуванням худоби, розвитком зеленого туризму, легкої промисловості, виготовленням продуктів харчування, наданням послуг з ремонту та навчання тощо. За 5 років реалізації цього конкурсу стало очевидним, що підтримка дрібного бізнесу в селах та малих містах – це насамперед внесок у підвищення рівня економічного зростання в громадах, збільшення кількості успішних історій та прикладів підприємництва, яке може розвиватися і дозволить популяризувати самозайнятість населення на місцях, а не еміграцію за кордон у пошуках заробітку.  

Конкурс актуальний до 15.12.22


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних