НОВОБОРІВСЬКУ ГРОМАДУ ЗАПРОСИЛИ ДО УЧАСТІ В МАСШТАБНОМУ ПРОЄКТІ USAID "ГОВЕРЛА"

Дата: 31.05.2022 15:46
Кількість переглядів: 596

Фото без опису

Проєкт розпочався у вересні 2021 року і працює з громадами в 7 областях України. Наразі, це: Волинська, Львівська, Полтавська, Рівненська, Житомирська, Закарпатська та Одеська області.

Із 66 громад Житомирщини було відібрано 40 потенційних громад-партнерок. Приємно, що Новоборівська територіальна громада увійшла в цей перелік.

"Ми відчуваємо безпрецедентну підтримку з боку міжнародних партнерів, що продовжують реалізовувати спільно з Державою та територіальними громадами розвиткові проєкти, які спрямовані на стабілізацію, а у майбутньому й на розвиток наших громад. Ми дуже цінуємо реальну підтримку нашої країни під час цієї жахливої війни з росією. Радий, що Житомирщина стала учасницею масштабного Проєкту USAID «ГОВЕРЛА», - зазначив голова Житомирської ОВА Віталій Бунечко.

Проєкт USAID "ГОВЕРЛА" має намір сприяти Уряду України у просуванні та здійсненні реформи децентралізації шляхом підтримки органів місцевого самоврядування, які повинні стати більш спроможними, підзвітними перед громадянами та такими, які здатні ефективно надавати послуги.

Агентство США з міжнародного розвитку (англ. United States Agency for International Development, USAID) це незалежне агентство федерального уряду США засноване у 1961 році. USAID відповідає за невійськову допомогу США іншим країнам.

Новоборівська громада запропонувала 10 ініціатив для покращення умов життя мешканців. Чекаємо на результати конкурсного відбору, який відбудеться в червні поточного року.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних