ЧЕРГОВА ПІДТРИМКА ВРАЗЛИВИХ КАТЕГОРІЙ НАСЕЛЕННЯ НАШОЇ ГРОМАДИ

Дата: 25.05.2022 16:36
Кількість переглядів: 982

Фото без описуУ цей  складний для країни час надзвичайно важливою стає підтримка вразливих верств населення. 

Так, внутрішньо переміщені особи та сім’ї, які проживають на території Новоборівської громади, на постійній основі отримують допомогу відповідно до своїх потреб. Відділом соціального захисту населення та охорони здоров’я Новоборівської селищної ради було розглянуто 149 заяв ( березень- 28; квітень – 50; травень- 71).  Особи та діти, що покинули свої домівки тікаючи від війни, за наявності отримують: крупи, консерви, печиво, цукерки, засоби гігієни, рушники, постільну білизну, одяг та взуття. Окрім того,  37 сімей  з малолітніми дітьми нашої  громади отримали дитяче харчування та засоби гігієни для немовлят.

Як уже раніше висвітлювалося на сайті представник від  міжнародної благодійної організації «Люмос (Lumos)»   спільно з начальником відділу-служби у справах дітей Новоборівської селищної ради забезпечили гуманітарною допомогою 47 родин (74 дитини) вразливих категорій, а саме: діти сироти, діти позбавлені батьківського піклування, діти, які потрапили в складні життєві обставини, діти з інвалідністю, діти з інвалідністю внутрішньо переміщених осіб, багатодітні сім’ї внутрішньо переміщених осіб. Даним родинам надано допомогу у вигляді продуктових наборів, канцелярських наборів та засобів гігієни.

Наразі, всі багатодітні родини, що не виїхали за межі громади мають можливість отримати продуктові набори від релігійної місії «Карітас-Спес» Римсько-Католицької Церкви в Житомирі. Релігійна Місія «Карітас-Спес» є однією із 48 учасників Федерації «Карітас Європа» та членом «Карітас Інтернаціоналіс», що об’єднує 162 католицькі організації. 

З питань отримання допомоги багатодітним родинам звертайтеся в КЗ «Центр надання соціальних послуг», телефон для довідок 068 95 66 700.

Фахівець соціальної роботи 
Людмила СТЕЦЮК

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних