ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПОЧАТОК ФОРМУВАННЯ КОНКУРСНОЇ КОМІСІЇ

Дата: 29.03.2022 11:35
Кількість переглядів: 1035

ОГОЛОШЕННЯ
про початок формування конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття вакантної посади керівника Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Новоборівської селищної ради.

Фото без описуВідповідно до ст.16 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я, затвердженого постановою КМУ від 27.12.2017 р. №1094, рішення  Новоборівської селищної ради від 28.03.2022 р. №647 «Про проведення  конкурсу на заміщення  вакантної посади керівника Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Новоборівської селищної ради, затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Новоборівської селищної ради, оголошення про початок формування конкурсної комісії» та у зв’язку з утворенням вакантної посади виконавчий комітет Новоборівської селищної ради оголошує про початок формування конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття вакантної посади керівника Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Новоборівської селищної ради».

До складу конкурсної комісії входять у рівній кількості:
- представники Новоборівської селищної ради та її виконавчих органів;
- представники трудового колективу Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Новоборівської селищної ради, обрані на загальних зборах трудового колективу – з наданням протоколу засідання колективу;
- представники галузевих професійних спілок, громадських об’єднань у сфері охорони здоров’я відповідного функціонального спрямування та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності (за умови реєстрації таких громадських об’єднань не менш як за два роки до дати рішення про проведення конкурсу) та/або незалежні експерти у сфері охорони здоров’я та/або представники департаменту охорони здоров’я Житомирської обласної державної адміністрації та/або керівники аналогічних підприємств з надання первинної медико-санітарної допомоги.

Галузеві професійні спілки, громадські об’єднання у сфері охорони здоров’я відповідного функціонального спрямування та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності подають по чотири кандидатури органу управління, який визначає представників до складу конкурсної комісії з таких кандидатур та/або з переліку незалежних експертів у сфері охорони здоров’я у кількості, рівній кількості представників органу управління.

В разі неподання заяв від представників галузевих професійних спілок, громадських об’єднань у сфері охорони здоров’я відповідного функціонального спрямування та/або у сфері запобігання корупції  і антикорупційної діяльності (за умови реєстрації таких громадських об’єднань не менш як за два роки до дати рішення про проведення конкурсу) та/або незалежних експертів у сфері охорони здоров’я та/або представників департаменту охорони здоров’я Житомирської обласної державної адміністрації та/або керівників аналогічних підприємств з надання первинної медико-санітарної допомоги - до складу комісії можуть бути додатково включені представники Новоборівської селищної ради та/або її виконавчих органів.

Для включення до складу конкурсної комісії представників від Новоборівської селищної ради та її виконавчих органів подаються:
- заява від кандидата про включення до конкурсної комісії;
- попередження про вимоги та обмеження, встановлені Законом України «Про запобігання корупції».

Для включення до складу конкурсної комісії представників від трудового колективу подаються:
- супровідний лист у довільній формі із зазначенням кандидатур, які рекомендуються для включення до складу конкурсної комісії;
- протокол зборів трудового колективу про обрання зазначених кандидатур;
- заява від кандидата про включення до конкурсної комісії;
- попередження про вимоги та обмеження, встановлені Законом України «Про запобігання корупції».

Для включення до складу конкурсної комісії представників від галузевих професійних спілок, громадських об’єднань у сфері охорони здоров’я відповідного функціонального спрямування та/або у сфері запобігання корупції й антикорупційної діяльності подаються:
- лист у довільній формі, підписаний керівником галузевої професійної спілки, громадського об’єднання у сфері охорони здоров’я відповідного функціонального спрямування та/або у сфері запобігання корупції й антикорупційної діяльності із зазначенням чотирьох кандидатур, які рекомендуються для включення до складу комісії;
- копія статуту галузевої професійної спілки, громадського об’єднання; 
- копія витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань;
- заява від кандидата про включення до конкурсної комісії;
- попередження про вимоги та обмеження, встановлені Законом України «Про запобігання корупції».

Незалежні експерти у сфері охорони подають:
- копії документів, що підтверджують кваліфікацію;
- заяву від кандидата про включення до конкурсної комісії;
- попередження про вимоги та обмеження, встановлені Законом України «Про запобігання корупції».

Керівники аналогічних підприємств з надання первинної медико-санітарної допомоги та/або представники департаменту охорони здоров’я Житомирської обласної державної адміністрації подають:
- копії документів, що підтверджують зайняття посади;
- заяву від кандидата про включення до конкурсної комісії;
- попередження про вимоги та обмеження, встановлені Законом України «Про запобігання корупції».

Кількість членів конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади керівника Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Новоборівської селищної ради становить 9 осіб.

леном конкурсної комісії не може бути особа, щодо якої є:
- наявність судимості за вчинення умисного злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку;
- накладення адміністративного стягнення за корупційне або пов’язане з корупцією правопорушення - протягом трьох років з дня набрання відповідним рішенням суду законної сили;
- наявність конфлікту інтересів.

Під час виникнення  у члена конкурсної комісії вказаних вище обставин, такий член конкурсної комісії зобов’язаний невідкладно самостійно подати до Новоборівської селищної ради письмову заяву про самовідвід.

У разі не подання зазначеної інформації член конкурсної комісії несе відповідальність згідно із законодавством.

У разі виникнення (виявлення) у члена конкурсної комісії вказаних вище обставин, після формування складу конкурсної комісії, такий член конкурсної комісії підлягає заміні відповідним суб’єктом подання, який запропонував кандидатуру зазначеного члена конкурсної комісії, не пізніше наступного робочого дня після встановлення (виявлення) зазначених обставин.

Особи, які ввійдуть до складу конкурсної комісії зобов’язані подати в установленому Законом України «Про запобігання корупції» порядку декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік, відповідно до чинного законодавства.

Пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії подавати в робочий час з 30.03.2022 року по 13.04.2022 року включно у письмовому вигляді до виконавчого комітету Новоборівської селищної ради за адресою: смт. Нова Борова, вул. Незалежності, 9-А, кабінет  секретарів (2 поверх селищної ради) або на ел.адресу: selrada_novaborova@ukr.net  в сканованому вигляді та в подальшому з паперовим підтвердженням.

Телефон для довідок: (04145) 9-51-77.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних