ПРОЗВІТУВАВ СТАРОСТА НЕБІЗЬКОГО СТАРОСТИНСЬКОГО ОКРУГУ

Дата: 15.02.2022 10:47
Кількість переглядів: 1020

Фото без опису

14 лютого в приміщенні Небізького сільського будинку культури відбувся звіт старости Небізького старостинського округу  Михайла Майстренка.

В загальних зборах за місцем проживання взяли участь заступник селищного голови Ігор Прокопчук, секретар ради Галина Симон, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Людмила Прищепа, начальник відділу соціального захисту населення та охорони здоров’я Сергій Омельчук, начальник реєстраційного відділу Діна Васянович, головний спеціаліст з містобудівного кадастру Світлана Грозовська, депутати Юрій Яцук і Тетяна Корнійчук та мешканці Небізького округу.

Староста Михайло Майстренко повідомив наступне: територiя обслуговування округу - село Небiж, село Хичiв та село Краснорiчка, де проживає усього населення 457 чоловiк. На особистому прийомі прийнято 92 жителя старостинського округу по рiзних питаннях: спадщина, земельнi питання, дороги, скарги та iн-ше.

Проведено наступну роботу:
- на протязi року постiйно nроводились роботи по наведенню благоустрою в селах, бiля хат пусток, ФП, школи, сiльської ради, будинку культури, водойми, кладовищ сіл Хичiв та Небiж;
- замiнено 27 ламп вуличного освiтлення, встановлено три додаткових лiхтаря на сонячних батареях;
- вiдкачено всi каналiзацiї: дитячий садок, школа, сiльська рада; 
- вивезено смiття на кладовищi, бiля школи, бiля сiльської ради, прибрано два стихiйних смiттезвалища, на данi заходи залучалась технiка ЖКП;
- виготовлено та помiняно за власнi кошти знаки населених пунктiв, зроблено в’їздну стелу в село Небiж;
- проведено благоустрiй водоймищ на яких було зроблено мiсця для в дпочинку (виготовлено столи, лавки, зроблено один перехiд);
- започатковано та проведено захiд до Дня рибака;
- розпочато реконструкцiю дитячого майданчика за власнi кошти;
- по пiдготовцi до 2021-2022 навчального року проведено поточний ремонт примiщення Небiзької фiлії Новоборiвського лiцею: пофарбовано та полаковано пiдлоги в класних кiмнатах, на коридорi, в їдальнi, на харчоблоцi, побiленi стiни в ycix примiщеннях, перевiрено готовнiсть системи опалення до роботи, проведено поточний ремонт котельні.

Після звітування старости громадяни отримали відповіді на поставлені запитання. Жителів округу найбільш цікавили питання ремонту дороги від траси Коростень-Житомир до села Небіж, освітлення вулиць, та боротьба зі стихійними сміттєзвалищами.

Також на зборах було обрано делегатів на конференцію, яка відбудеться в квітні 2022 року в смт. Нова Борова, де звітуватиме селищний голова Григорій Рудюк. Небізький округ представлятимуть Валентина Майстренко та Валерій Члек – жителі села Небіж.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ЗВІТ СТАРОСТИ
 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних