ПРОЗВІТУВАЛИ СТАРОСТА ТА ДЕПУТАТИ КРОПИВНЯНСЬКОГО СТАРОСТИНСЬКОГО ОКРУГУ

Дата: 05.02.2022 20:15
Кількість переглядів: 1274

Фото без опису05.02.2022 року, у відповідності  до ч. 3 ст. 54-1 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та рішення 14  сесії 8 скликання  «Про затвердження графіка звітування депутатів, старост Новоборівської селищної ради перед виборцями» за 2021 рік, прозвітували староста Кропивнянського старостинського округу Микола КУЗЬМЕНКО та депутати Андрій ГОНГАЛО і Олександр КРЕЩЕНКО. 

В загальних зборах за місцем проживання, також, взяли участь селищний голова Григорій РУДЮК, заступник селищного голови Ігор ПРОКОПЧУК, керуючий справами Альона ЖАРЧИНСЬКА, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Людмила ПРИЩЕПА, начальник відділу соціального захисту населення та охорони здоров’я Сергій ОМЕЛЬЧУК та мешканці Кропивнянського округу.

Микола КУЗЬМЕНКО повідомив, що станом на 01.01.2022 року на території Кропивнянського старостинського округу зареєстровано 738 осіб, з них в селі Кропивня 465, Луковець – 129, Гацьківка – 133 та Рудня-Гацьківка 11 осіб. За 2021 рік  народилось – 4 дитини, померло – 25 осіб. В Кропивнянському ліцеї навчається 77 учнів,  дошкільний освітній заклад «Дзвіночок» відвідує 21 дитина.

В 2021 році багато пророблено роботи у соціально-культурній сфері: 
- проведено Інтернет до будинку культури, школи, садочка та бібліотеки;
- встановлено дитячий майданчик в с. Гацьківка;
- замінено підлогу та вікна у двох кімнатах   фельдшерського пункту за співфінансування селищної ради і ПАТ «Оранта +», придбано електровелосипед для фельдшера;
- в ДОЗ «Дзвіночок» проведено поточний ремонт та утеплення вікон і відкоси, відремонтовано піаніно;
- в Кропивнянському ліцеї проведено заміну дверей (частково), проведено ремонт котельні, придбано електроплиту, холодильник тощо;
- для потреб старостинського округу придбано бензопилу;
- встановлено світильники на сонячних панелях;
- проводився поточний ремонт доріг та їх зимове утримання. 

Також, староста відмітив проблемні питання та плани на 2022 рік, відтак є гостра потреба у 15 сміттєвих баках, та відповідно придбання сміттєвоза для зменшення несанкціонованих сміттєзвалищ. Будівництво приміщення для проведення дозвілля мешканцями села Луковець. Ремонт каналізації  в Кропивнянському ліцеї і садочку. Покращення автобусного сполучення. Та найбільш болюче і масштабне питання асфальтування дороги «Краївщина/ Могилів-Подільський через Кропивню» протяжністю 21,1 км., складність реалізації проєкту полягає в тому,  що дорога відноситься доріг загального користування місцевого значення, перебуває на балансі Житомирської ОДА та вартуватиме близько 100,0 млн.грн.

Свої звіти перед виборцями презентували депутати Андрій ГОНГАЛО і Олександр КРЕЩЕНКО про пророблену роботу у 2021 році. 

Мешканці старостинського округу задавали свої питання старості, депутатам, селищному голові та іншим посадовим особам та отримали на них відповіді.

Було обрано делегатів на конференцію, яка відбудеться в квітні 2022 року в смт. Нова Борова, де звітуватиме селищний голова Григорій РУДЮК. Кропивнянський округ представлятимуть: Юрій БІРСЬКИЙ, житель с. Луковець, Олексій ЮЩЕНКО, житель с. Гацьківка, Наталія БІЛОБРОВА та Людмила НЕЧИПОРЕНКО, жительки села Кропивня.

Шановні мешканці Кропивнянського старостинського округу, дякуємо вам за активну участь у вирішенні питань життєво важливих для мешканців старостинського округу.

Керуючий справами (секретар)

виконавчого комітету

Альона ЖАРЧИНСЬКА
 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних