ДИПЛОМ ЗА І МІСЦЕ В КОНКУРСІ «КРАЩІ ПРАКТИКИ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ» У 2021 РОЦІ

Дата: 21.12.2021 16:06
Кількість переглядів: 1450

Фото без описуВже, традиційно, другий рік поспіль отримуємо перемогу у щорічному конкурсі «Кращі практики місцевого самоврядування», що проводиться Міністерством розвитку громад та територій України. Загалом це вже четверта відзнака Новоборівської селищної ради за участь в даному конкурсі. 

Захід відбувся з метою поширення кращих практик органів місцевого самоврядування у сфері соціально-економічного розвитку. Критеріями відбору визначено - ініціативність, інноваційність, ефективність, впливовість та сталість результатів.  

Оцінювання поданих на конкурс заявок здійснюється конкурсною комісією та відбувається в два етапи. Перший передбачає визначення фіналістів конкурсу, другий -переможців. Практики, що претендують на перемогу, вибірково верифікуються експертами, які з виїздом на місце перевіряють відповідність фактичних результатів практики описаним у заявці.

21 листопада 2021 року з верифікаційним візитом у Новоборівську громаду завітав експерт конкурсу Олег Ватаманюк, який ознайомився із роботою сімейних лікарів амбулаторії, відвідав пункт базування екстренної медичної допомоги, оглянув «новеньку швидку» та автомобіль для сімейних лікарів «Renault Duster». Переглянув кількісні показники укладених декларацій із сімейними лікарями та надання транспортної послуги особам з інвалідністю з порушенням опорно-рухового апарату  - «Соціальне таксі». Ознайомився з виконанням програм: «Громадське здоров’я Новоборівської селищної об’єднаної територіальної громади на 2020-2022 роки»; Програма забезпечення дітей з інвалідністю технічними засобами, лікарськими засобами та іншими виробами медичного призначення для використання, лікувальним харчуванням в амбулаторних та побутових умовах на території Новоборівської селищної об’єднаної територіальної громади на 2021-2025 роки; Програма  «Розвиток паліативної допомоги на території Новоборівської селищної ради на  2021-2025 роки»; Програма «Протидії захворюванню на туберкульоз Новоборівської селищної ради на 2021-2025 роки», тощо.

Рішення про визначення переможців на підставі пропозицій конкурсної комісії та з урахуванням результатів верифікації приймалося у Міністерстві розвитку громад та територій України, із 112 учасників до фіналу потрапили 28 фіналістів.

Сьогодні Міністр розвитку громад та територій України Олексій ЧЕРНИШОВ вручив Новоборівському селищному голові Григорію РУДЮКУ диплом за І місце у конкурсі «Кращі практики місцевого самоврядування»  у номінації «Організація системи надання медичних послуг на місцевому рівні в контексті реформи системи охорони здоров’я», назва практики «Доступність якісних медичних послуг – пріоритет розвитку Новоборівської громади».

Тетяна Голяченко

Головний спеціаліст

 

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису
 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних