ВІДБУЛИСЯ ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ З ОБГОВОРЕННЯ ПРОЕКТІВ ПРОГРАМИ СОЦЕКОНОМРОЗВИТКУ НА 2022-2024 РОКИ ТА БЮДЖЕТУ НА 2022 РІК

Дата: 20.12.2021 18:27
Кількість переглядів: 1210

Фото без опису20 грудня 2021 року, в сесійній залі Новоборівської селищної ради, відбулися загальні громадські слухання щодо розгляду проєкту Програми  соціально – економічного  розвитку Новоборівської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки проєкту бюджету  Новоборівської селищної територіальної громади на 2022 рік та. 

На  громадські слухання зареєструвались 34 особи (в т.ч. 1 особа без права голосувати, представник іншої громади).

Після заслуховувань доповідачів: селищного голови Григорія РУДЮКА і начальника фінансового відділу Людмили Цюпи, та обговорення присутніми:

1. проєкт Програми Програми  соціально–економічного  розвитку Новоборівської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки підтримали за - 31 особа, проти – 0, утрималась - 1 та не голосувало - 2.
2. проєкт бюджету  Новоборівської селищної територіальної громади на 2022 рік підтримали за - 25 осіб, проти – 1, утрималась - 1  та  не голосувало – 7.

Рекомендації громадських слухань з обговорення проєкту Програми  соціально–економічного  розвитку Новоборівської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки та проєкту бюджету  Новоборівської селищної територіальної громади на 2022 рік - схвалити та подати на затвердження чергової сесії Новоборівської селищної ради. 

Дякуємо громадськості за активну участь у обговоренні проектів документів, що мають вкрай важливе значення для життя громади в наступаючому 2022 році.

Переглянути протокол.

Керуючий справами 
(секретар) виконкому
Альона ЖАРЧИНСЬКА

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних