Пошук

ПРО ПРОВЕДЕННЯ СТРАТЕГІЧНОЇ СЕСІЇ З ФОРМУВАННЯ ЗАВДАННЯ НА РОЗРОБЛЕННЯ КОМПЛЕКСНОГО ПЛАНУ

Дата: 10.12.2021 09:57
Кількість переглядів: 1206

Повідомлення про проведення стратегічної сесії з формування завдання на розроблення комплексного плану просторового розвитку території Новоборівської селищної територіальної громади

З метою забезпечення інформування мешканців територіальної громади та визначених робочою групою заінтересованих сторін повідомляємо, що 16.12.2021 року о 10 год в сесійній залі Новоборівської селищної ради за адресою: Житомирська обл., Житомирський р-н, смт. Нова Борова, вул. Незалежності, 9-А відбудеться стратегічна сесія з формування завдання на розроблення комплексного плану.

Стратегічна сесія - обов’язковий публічний захід громадського обговорення з формування завдання на розроблення комплексного плану, метою проведення якого є визначення перспективи розвитку громади.

Порядок відбору учасників стратегічної сесії:
- відбір здійснюється відповідно до переліку основних зацікавлених сторін розвитку територіальної громади із забезпеченням принципу пропорційного представництва локальних територіальних громад, ключових спільнот громади, представників зацікавлених сторін, а також органів місцевого самоврядування (у разі наявного або перспективного міжмуніципального співробітництва до робочої групи можуть бути запрошені представники органів місцевого самоврядування сусідніх територіальних громад)
- серед учасників стратегічної сесії повинно бути не більш як третина членів робочої групи.

Стратегічна сесія відбудеться з дотриманням карантинних заходів відповідно до Постанови КМУ від 09.12.2020 року №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» зі змінами.

Відповідальна особа - начальник відділу архітектури, містобудування та комунального майна Новоборівської селищної ради Самойленко Л. С.
 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.