ОГОЛОШЕННЯ ПРО СКЛИКАННЯ ДВАНАДЦЯТОЇ СЕСІЇ VIII СКЛИКАННЯ

Дата: 06.12.2021 16:49
Кількість переглядів: 1174

Фото без опису

Відповідно до ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» 16 грудня 2021 року о 13:00 годині в адміністративному приміщенні селищної ради(актова зала) відбудеться чергова дванадцята сесія VIІІ скликання.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1. Про затвердження складу лічильної комісії Новоборівської селищної ради.

2. Про звіт головного лікаря КНП "ЦПМСД" Новоборівської селищної ради щодо результатів діяльності за 2020-2021 роки.

3. Про внесення змін до бюджету Новоборівської селищної територіальної громади на 2021 рік. ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

4. Про внесення змін до рішення сесії Новоборівської селищної ради від 23.12.2020    у №107.

5. Про внесення змін до рішення Новоборівської селищної ради «Про 
утворення постійних комісій Новоборівської селищної ради та затвердження їх складу» від 20.11.2020 року №6.

6.    Про дострокове припинення повноважень депутата  Новоборівської
селищної ради  Мазяра  Сергія  Валентиновича.

7. Про виплату одноразової грошової  допомоги  незахищеним верствам населення.

8. Про затвердження Плану роботи Новоборівської селищної ради з підготовки проєктів діяльності регуляторних актів на 2022 рік.

9.    Про затвердження граничних норм витрат на копіювання або друк 
документів, що надаються за запитом на інформацію розпорядниками якої є Новоборівська селищна рада та її виконавчі органи та Порядку відшкодування фактичних витрат.

10. Про затвердження Статуту Комунальної установи «Новоборівський
інклюзивно-ресурсний центр» Новоборівської селищної ради в новій редакції.

11..Про прийняття майна в комунальну  власність територіальної громади.

12. Про погодження внесення змін до штатних розписів бюджетних установ Новоборівської селищної ради.

13. Про внесення змін до рішення 9 сесії VIII скликання Новоборівської селищної ради від 29.09.2021р. №379 «Про розроблення комплексного плану просторового розвитку території Новоборівської селищної територіальної громади».    

14. Про розроблення детального плану території земельної ділянки розташованої по вул. Миколаївська, с. Луковець, Житомирського району, Житомирської області .

15. Про надання дозволу на розроблення детального плану території ПрАТ «ВФ Україна».

16.  Про затвердження Програми створення служби містобудівного кадастру при відділі архітектури, містобудування та комунального майна Новоборівської селищної ради на 2022-2023 роки.

17. Про преміювання селищного голови до професійного свята – Дня 
місцевого самоврядування.

Земельні питання:

18. Про затвердження документацій із землеустрою та надання земельних 
ділянок у власність.

19. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у 
власність гр. Пищало Людмилі Максимівні для ведення особистого селянського господарства.

20. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у 
власність гр. Шваб Софії Лук’янівні для ведення особистого селянського господарства.

21. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у 
власність гр. Швабу Сергію Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства.

22. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у 
власність гр. Александровичу Сергію Петровичу для ведення особистого селянського господарства.

23.  Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у 
власність гр. Ананченко Володимиру Володимировичу для ведення особистого селянського господарства.

24. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Ананченко Володимиру Степановичу для ведення особистого селянського господарства.

25. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Арсенюку Сергію Олександровичу для ведення особистого селянського господарства.

26. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Блащук Марії Іванівні для ведення особистого селянського господарства.

27. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Вавнюк Єві Опанасівні для ведення особистого селянського господарства.

28. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Вавнюку Михайлу Махайловичу для ведення особистого селянського господарства.

29. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Ваховському Анатолію Йосиповичу для ведення особистого селянського господарства.

30. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Ваховському Сергію Анатолійовичу для ведення особистого селянського господарства.

31. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Гуленку Леоніду Володимировичу для ведення особистого селянського господарства.

32. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Ковальчук Любові Петрівні для ведення особистого селянського господарства.

33. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Ковальчук Світлані Юріївні для ведення особистого селянського господарства.

34. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Пеньківському Віктору Йосиповичу для ведення особистого селянського господарства.

35. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Розводовській Крістіні Михайлівні для ведення особистого селянського господарства.

36. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Саченко Володимиру Степановичу для ведення особистого селянського господарства.

37. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Семеній Ганні Дмитрівні для ведення особистого селянського господарства.

38. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Стретовичу Олександру Олександровичу для ведення особистого селянського господарства.

39. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Фальковській Надії Георгіївні для ведення особистого селянського господарства.

40. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Фальковському Олександру Вікторовичу для ведення особистого селянського господарства.

41. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Ходаківській Венері Рефатівні для ведення особистого селянського господарства.

42. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Ходаківській Любові Петрівні для ведення особистого селянського господарства.

43. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Ходаківській Сніжані Миколаївні для ведення особистого селянського господарства.

44. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Ходаківському Богдану Олександровичу для ведення особистого селянського господарства.

45. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Семенію Вадиму Володимировичу для ведення особистого селянського господарства.

46. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Ходаківському Ярославу Олександровичу для ведення особистого селянського господарства.

47. Про припинення дії договору оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення укладеного з ФГ «ПОЛІССЯ-К» шляхом його розірвання, кадастровий номер 1821187600:06:001:0425.

48. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Шкуринській Людмилі Леонідівні для ведення особистого селянського господарства.

49. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Шуринському Павлу Віталійовичу для ведення особистого селянського господарства.

50. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Шкуринському Святославу Петровичу для ведення особистого селянського господарства.

51. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Калінку Богдану Станіславовичу для ведення особистого селянського господарства.

52. Про припинення дії договору оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення укладеного з ФГ «ПОЛІССЯ-К» шляхом його розірвання, кадастровий номер 1821183400:04:002:0546.

53. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Ананченко Аркадію Анатолійовичу для ведення особистого селянського господарства.

54. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Андрійчуку Віктору Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства.

55. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Ваховській Ользі Євгенівні для ведення особистого селянського господарства.

56. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Вітрук Олені Володимирівні для ведення особистого селянського господарства.

57. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Войтюк Галині Броніславівні для ведення особистого селянського господарства.

58. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Зубрицькому Володимиру Володимировичу для ведення особистого селянського господарства.

59. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Кириленко Оксані Василівні для ведення особистого селянського господарства.

60. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Кицюку Василю Антоновичу для ведення особистого селянського господарства.

61. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Кицюку Олександру Васильовичу для ведення особистого селянського господарства.

62. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Кравченко Олені Юріївні для ведення особистого селянського господарства.

63. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Масловій Ларисі Петрівні для ведення особистого селянського господарства.

64. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Моргун Анжелі Григорівні для ведення особистого селянського господарства.

65. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Новаковському Олександру Едвардовичу для ведення особистого селянського господарства.

66. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Панченко Сергію Арсеновичу для ведення особистого селянського господарства.

67. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Семеній Юлії Анатоліївні для ведення особистого селянського господарства.

68. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Сіваченко Марині Іллівні для ведення особистого селянського господарства.

69. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Сороці Андрію Валерійовичу для ведення особистого селянського господарства.

70. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Сороці Богдану Андрійовичу для ведення особистого селянського господарства.

71. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Сороці Лесі Миколаївні для ведення особистого селянського господарства.

72. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Яремчук Марії Сергіївні для ведення особистого селянського господарства.

73. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Яремчук Олександрі Олександрівні для ведення особистого селянського господарства.

74. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Яремчуку Олександру Володимировичу для ведення особистого селянського господарства.

75. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Яремчуку Сергію Олександровичу для ведення особистого селянського господарства.

76. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Беляк Лілії Сергіївні для ведення особистого селянського господарства.

77. Про  затвердження технічних документацій із землеустрою та затвердження умов проведення земельних торгів з продажу права  оренди земельних ділянок.

78. Про надання дозволу учаснику бойових дій гр. Косу Віктору Григоровичу на виготовлення землевпорядної документації із землеустрою.

79. Про надання дозволу гр. Вітруку Віктору Леонідовичу на виготовлення землевпорядної документації із землеустрою.

80. Про надання дозволу гр. Ваховському Андрію Анатолійовичу на виготовлення землевпорядної документації із землеустрою.

81. Про надання дозволу гр. Кос Галині Миколаївні на виготовлення землевпорядної документації із землеустрою.

82. Про надання дозволу гр. Литвинчук Світлані Анатоліївні на виготовлення землевпорядної документації із землеустрою.

83. Про надання дозволу гр. Майстренко Валентині Олександрівні на виготовлення землевпорядної документації із землеустрою.

84. Про надання дозволу гр. Майстренку Михайлу Миколайовичу на виготовлення землевпорядної документації із землеустрою.

85. Про надання дозволу гр. Місюні Володимиру Івановичу на виготовлення землевпорядної документації із землеустрою.

86. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ПрАТ «ВФ Україна».

87. Про надання дозволів на виготовлення документацій із землеустрою громадянам.

88. Про надання дозволу на проведення інвентаризації земель ДП «Пулинський лісгосп АПК».

89. Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок ДП «Пулинський лісгосп АПК».

Різне.

90. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Косу Володимиру Івановичу для ведення особистого селянського господарства.

91. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність гр. Андрійчук Іванні Олександрівні для ведення особистого селянського господарства.
 
92. Про внесення змін  до рішення сесії Новоборівської селищної ради від 23.12.2020р. №106.

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ПРОЕКТИ РІШЕНЬ


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних