ПРОВЕДЕНО ПРОФІЛАКТИЧНИЙ ЗАХІД НА ТЕРИТОРІЇ НОВОБОРІВСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 03.12.2021 16:32
Кількість переглядів: 881

Фото без описуНа виконання п. 7 Порядку, затвердженого постановою КМУ від 01.06.2020 року № 585 «Про забезпечення соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах», відповідно наказу служби у справах дітей облдержадміністрації від 17.11.2021 року № 93-ОД та наказу № 31 від 24.11.2021 року відділу-служби у справах дітей Новоборівської селищної ради у зв’язку із зниженням температури та з метою попередження нещасних випадків серед дітей, які залишили місця постійного проживання та навчання дітей, які перебувають у СЖО.

24.11.2021 року та 26.11.2021 року начальником відділу-служби у справах дітей Новоборівської селищної ради Світланою Розумович спільно із фахівцем із соціальної роботи КЗ «ЦНСП», начальником відділу соціального захисту населення та охорони здоров’я Сергієм Омельчуком та за участю інструктора з пожежної безпеки Інною Ткачук здійснили профілактичний захід-рейд на території Новоборівської селищної ТГ. В ході рейду перевірено дотримання правил пожежної безпеки у побуті в зимовий період, перевірка справності пічного опалення, електрообладнання в будинках, забезпечення сімей твердим паливом та залишення дітей без нагляду.

За результатами рейду з батьками було проведено профілактично-роз’яснювальну роботу, інструктором з пожежної безпеки складено приписи про недоліки, які потрібно усунути та вручено пам’ятки.
 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних