Пошук

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ЗАКУПІВЛІ

Дата: 01.11.2021 16:15
Кількість переглядів: 2076

Фото без описуНовоборівська селищна рада оголосила відкриті торги ( UA - 2021-10-27-009146-a )за предметом закупівлі: код ДК 021:2015 71340000-3 - Комплексні інженерні послуги (Послуги з складання технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель Новоборівської селищної територіальної громади Житомирського району Житомирської області) з очікуваною вартістю 1 626 700,00 гривень, визначеної згідно комерційних пропозицій учасників з урахуванням положень Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі затвердженої наказом Уповноваженого органу від 18.02.2020  № 275 та бюджетного призначення.

Інформація про технічні та якісні характеристики предмета закупівлі включає в себе технічне завдання до предмету закупівлі, метою якого є   виготовлення цифрової карти в М 1:10 000 Новоборівської селищної територіальної громади площею 20980 га для складання технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель Новоборівської селищної територіальної громади Житомирського району Житомирської області.

Результати надання послуг будуть використовуватися в геоінформаційних системах та призначаються для:
•    Інвентаризація земель державної та іншої власності.
•    Інвентаризація об’єктів нерухомості та інфраструктури.
•    Уточнення адміністративно-територіальних меж, меж водного, лісного та інших фондів, охоронних зон, тощо.
•    Створення містобудівної документації (Комплексний план просторового розвитку територій територіальної громади, генеральний план населеного пункту, детальні плани територій, тощо) в інтересах ТГ та інших органів місцевого самоврядування.
•    Використання у якості картографічної основи для геопорталу.
•    Створення базового набору геопросторових даних передбачених Законом України від 13.04.2020 № 554-IX «Про національну інфраструктуру геопросторових даних».

Опис території проекту: територія Новоборівської селищної  територіальної громади.

Вимоги до виготовлення цифрової топографічної карти

Цифрові топографічні карти за точністю та повнотою відображення змісту, а також кольорового оформлення графічних копій, повинні відповідати вимогам Основних положень створення та оновлення топографічних карт масштабів 1:10 000, 1:25 000, 1:50 000, 1:100 000, 1:200 000, 1:500 000, 1:1 000 000 і іншим чинним  нормативним документам та створюватися у прийнятих умовних знаках, проекціях, системах координат та розграфлені.
Цифрова топографічна карта виготовляється методами топографічних зйомок за цифровими технологіями.
Технологія виготовлення цифрової топографічної карти включає такі основні процеси:
– збір, вивчення і оцінка вихідних зйомочних і картографічних матеріалів, матеріалів польових топографо-геодезичних робіт;
– розробка редакційних вказівок;
– виконання аерофотознімальних робіт;
– попередню обробку матеріалів аерофотозйомки (фотограмметричне згущення тощо);
– створення цифрової моделі рельєфу;
– виготовлення ортофотоплану;
– польове та камеральне дешифрування;
– збір цифрової інформації по фотограмметричній моделі;
– візуалізацію векторної топографічної карти;
– редагування цифрової топографічної карти;
– графічне представлення цифрової топографічної карти
– контроль якості виготовлення цифрової топографічної карти;
– конвертацію у векторний та растровий обмінний формат і запис цифрової топографічної карти на машинний носій інформації.
Цифрові топографічні карти повинні містити всі об’єкти відповідно до масштабу карти і особливостей території, що картографується. Передача метричних та кількісних характеристик об’єктів повинна виконуватись з точністю, яка встановлюється вимогам нормативно–технічної документації щодо виготовлення топографічних карт відповідного масштабу. Об’єкти карти мають бути ідентифіковані згідно з діючими класифікаторами.
Структура формату виготовлення цифрової топографічної карти має бути повністю узгоджена з логічною структурою прийнятого формату dmf. Цифрова топографічна карта виготовляється з використанням програмного продукту Digital (або еквівалент). Допускається застосування інших ліцензованих програмних продуктів (MapInfo, ArcInfo, Intergraph, AutoCad, GlobalGIS(або  їх еквівалент), але при цьому виготовлена цифрова топографічна карта має бути конвертована у формат даних .dmf.

Структуру подання інформації виготовленої цифрової топографічної карти має забезпечувати можливість внесення змін та доповнень, інформаційний обмін для використання в геоінформаційних системах та можливість отримання графічного оригіналу топографічної карти. 

Для отримання графічних оригіналів карт внутрішній (первинний) формат даних має бути конвертований в растровий формат TIFF та/або JPEG з файлами прив’язки і РDF з роздільною здатністю не менше 300 dpi.
 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних