ОТРИМАЛИ КОМП’ЮТЕРИ ДЛЯ БІБЛІОТЕКИ

Дата: 18.10.2021 12:17
Кількість переглядів: 1218

Сьогодні, в межах проєкту Міністерства цифрової трансформації  та FAVBET «Цифровізація бібліотек», директор  комунального закладу «Публічна бібліотека Новоборівської селищної ради» Раїса ТАЛЬКО отримала чотири комп’ютера для бібліотечних закладів Новоборівської громади.

У межах національного проєкту з цифрової грамотності Дія.Цифрова освіта 5000 комп’ютерів буде передано для цифровізації сільських бібліотек по всій Україні. Мета – перетворити бібліотеки на сучасні хаби цифрової освіти та дати кожній людині можливість безкоштовно опанувати цифрові навички. Favorit Foundation є фондом – партнером проєкту. Проєкт реалізується за підтримки Офісу Президента та Української бібліотечної асоціації. 

Доступ до безкоштовного користування комп’ютерною технікою в бібліотеках скоротить цифровий розрив. Наявність техніки в бібліотеках дозволить їм іти в ногу із часом, оцифровувати архівні фонди та бути актуальними для відвідувачів.

Наразі 5 областей вже отримали більше 2000 комп’ютерів, які надає благодійний фонд «FAVORIT FOUNDATION». Бюджетні кошти на цю ініціативу не витрачаються. 

Завершення проєкту стане реальним кроком до масштабного перетворення бібліотек по всій країні на сучасні хаби цифрової освіти, де навчання відбувається впродовж життя (підхід life long learning).

Фото без описуФото без опису
 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних