ЩОДО КОМПЛЕКСНОГО ПЛАНУ ПРОСТОРОВОГО РОЗВИТКУ ТЕРИТОРІЇ

Дата: 18.10.2021 08:34
Кількість переглядів: 1661

Фото без описуЖителі Новоборівської селищної територіальної громади, в зв’язку з закінченням терміну прийому пропозицій і заяв просимо Вас активізуватись та взяти участь у розробленні завдання до комплексного плану просторового розвитку території. 

З метою забезпечення сталого розвитку Новоборівської селищної територіальної громади з дотриманням принципу збалансованості державних, громадських та приватних інтересів, Новоборівська селищна рада рішенням 9 сесії 8 скликання від 28 вересня 2021 року  №379 розпочала процедуру розробки комплексного плану просторового розвитку території Новоборівської селищної територіальної громади. З даним рішенням можна ознайомитись на офіційному сайті громади.

На вимоги Постанови Кабінету Міністрів України від 01.09.2021 №926 «Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації» Новоборівська селищна рада повідомляє про початок реєстрації пропозицій фізичних та юридичних осіб до розроблення комплексного плану просторового розвитку території Новоборівської селищної територіальної громади, та прийняття заяв  від активних мешканців громади, які бажають увійти до персонального складу робочої групи з розроблення завдання до комплексного плану просторового розвитку території Новоборівської селищної територіальної громади (заяву можна скачати на офіційному сайті громади).

В зв’язку з вихідними днями (14-15 жовтня) прийом пропозицій та заяв продовжено до 19 жовтня 2021 року включно на ім’я селищного голови (Рудюк Г.Л.)  в електронному вигляді на електронну адресу: architect_nbtg@ukr.net або у паперовому вигляді за адресою смт. Нова Борова, вул. Незалежності, 9А, кабінет відділу архітектури, містобудування та комунального майна.

ЗАЯВА
 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних