Пошук

ЕРАМ СИСТЕМС І ЮНІСЕФ ЗАПУСКАЮТЬ ПРОГРАМУ НАВЧАННЯ СУЧАСНІЙ IT-ПРОФЕСІЇ ДЛЯ МОЛОДІ З ІНВАЛІДНІСТЮ

Дата: 20.09.2021 12:46
Кількість переглядів: 629

Реєстрація відкрита для мешканців громад ініціативи «Громада, дружня до дітей та молоді»

IT-компанія EPAM спільно з ЮНІСЕФ оголошують набір на інноваційну навчальну програму DevOps для молоді з інвалідністю. Долучитися до програми можуть мешканці 35 громад-учасниць ініціативи ЮНІСЕФ «Громада, дружня до дітей та молоді». Учасники, які успішно пройдуть навчання, отримають можливість співпраці.

Особливість курсу – інклюзивний підхід до навчання. Учасники програми навчатимуться у групі з іншими студентами, проте будуть отримувати додаткову менторську підтримку від спеціалістів ЕРАМ, а також зможуть відвідувати заняття з англійської мови. Серед головних вимог до учасників – бажання розвиватися в новій професії, базові технічні знання та володіння англійською на початковому рівні. 

«DevOps – це перспективний напрямок в IТ, який дає можливість працювати віддалено і бути конкуренто спроможним на міжнародному ринку праці. Для нас важливо, щоб кожна молода людина в Україні могла реалізувати своє право на якісну освіту, цікаву роботу з достойною оплатою. Цей та інші наші проекти спрямовані на зниження бар'єрів в освіті та створення інклюзивного середовища для професійного зростання. Ми вдячні ЮНІСЕФ за партнерство, яке, ми певні, приведе до появи нових талантів в компанії», – коментує Азіза Хамідова, експерт КСО-проектів ЕРАМ Україна.

Ще до пандемії люди з інвалідністю відчували серйозну нерівність у контексті доступу до освіти та соціальної участі. Наслідки COVID тільки поглибили ці бар'єри та нерівність. 

«Для молоді з інвалідністю соціальне виключення та ізоляція, брак освітніх та економічних можливостей – це щоденний досвід. Нерівність, з якою вони стикаються в дитинстві, впливає на їхнє майбутнє. Важливо продовжувати працювати над подоланням бар’єрів, які стоять на шляху дітей з інвалідністю, і разом з тим створювати можливості для молоді, аби вони могли реалізувати свій потенціал і були конкурентно спроможними на ринку праці», - говорить Наталія Бородчук, керівниця проектів із соціальної політики ЮНІСЕФ. 

Відбір на програму і навчання буде проходити у кілька етапів. Для участі у відборі на програму необхідно заповнити заявку. Наприкінці вересня кандидати зможуть більш детально дізнатись про курс на ознайомчому вебінарі. Відбір учасників буде проходити на основі тесту та усної співбесіди. Навчання триватиме до 6 місяців, по 2-3 заняття на тиждень в онлайн-форматі. Учасники, які успішно пройдуть усі етапи навчання, матимуть шанс приєднатись до команди ЕРАМ.

Компанія EPAM Systems Inc. (NYSE: EPAM) заснована в 1993 році і сьогодні є передовим розробником цифрових платформ, продуктів, складних дизайнів і програмних рішень. Використовуючи свій багаторічний технологічний досвід і компетенції у сфері консалтингу, дизайну та інноваційних стратегій, EPAM тісно співпрацює зі своїми клієнтами для створення передових рішень, які перетворюють складні бізнес задачі на реальні бізнес-можливості. Команди професіоналів EPAM працюють із замовниками в понад 35 країнах у Північній Америці, Європі, Азії і Австралії.  EPAM стала однією з чотирьох технологічних компаній, які входять до списку Forbes "25 публічних технологічних компаній із найбільш швидким розвитком» кожен раз починаючи з 2013 року, а також визнана лідером в індустрії  ІТ-сервісів у списку  Fortune "100 компаній, які швидко зростають" у 2019 і 2020 роках. Більше про EPAM на сайті або сторінці Facebook.

ЮНІСЕФ. ЮНІСЕФ у своїй діяльності відстоює права і добробут кожної дитини. Спільно з партнерами ЮНІСЕФ працює у 190 країнах і територіях задля переведення цього зобов'язання у площину практичних дій, докладаючи особливих зусиль для охоплення найуразливіших і соціально виключених дітей, заради всіх дітей, де б вони не знаходилися.
Більш детальну інформацію про ЮНІСЕФ та його роботу з дітьми можна знайти на сайті.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.