ДЕНЬ ЗНАНЬ В НОБОРІВСЬКІЙ ГРОМАДІ

Дата: 01.09.2021 16:05
Кількість переглядів: 1387

Фото без опису

ДЕНЬ ЗНАНЬ В НОБОРІВСЬКІЙ ГРОМАДІ

Сьогодні всі загальноосвітні заклади громади відчинили свої двері для школярів. Педагогічні колективи Новоборівського ліцею із Небізькою філією, Новоборівського ліцею імені Василя Лунька та Кропивнянського ліцею з радістю зустрічали учнів, які відпочили та подорослішали за літо.

Свято Першого Дзвоника завжди було особливою подією як для учнів, їхніх батьків, так і для вчителів. Саме першого вересня починається навчальний рік в школах. Хтось переступає поріг школи вперше цього дня, для когось навчальний рік вже випускний. До навчання  в громаді приступило всього 988 учнів, в тому числі: 87 школярів, які вперше ступили на шкільне подвір’я, та 61  учнів 11 класів – майбутніх випускників.

Селищний голова Григорій РУДЮК, заступник селищного голови Ігор ПРОКОПЧУК та начальник відділу освіти Людмила ПРИЩЕПА привітали присутніх по всіх закладах громади зі святом знань, побажали школярам легкого навчання, гарних вражень та успіхів у навчальній діяльності, доброго шляху по шкільній дорозі та мирного неба!

Також, було відзначено школярів грамотами Новоборівської селищної ради у номінації «Кращий учень» та дипломами юних спортсменів команди «ОРІОН», які напередодні повернулись з дитячого міжнародного турніру з футболу «DYNAMO KYIV CUP 2021».

Після шкільних лінійок учні побували на першому уроці, тема якого актуальна, як ніколи – „Україна – єдина країна”. Попереду не проста, але цікава робота – це навчання І кожен з учасників цього процесу має працювати на совість. Бо настали такі часи, коли це особливо важливо. Потрібно чесно віддавати  Батьківщині свої зусилля, якщо ми хочемо жити добре.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних