ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ЗАКУПІВЛІ

Дата: 26.08.2021 16:42
Кількість переглядів: 671


Фото без опису

смт. Нова Борова                                                                      «17» серпня 2021 року
 

ОБҐРУНТУВАННЯ 
технічних та якісних характеристик закупівлі послуг з підключення закладів соціальної інфраструктури до широкосмугового доступу до Інтернету, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Новоборівська селищна радаХорошівського району Житомирської області; 11214, Житомирська обл., смт Нова Борова, вул.Незалежності,9-4; код ЄДРПОУ 04344601; орган місцевого самоврядування.

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):Послуги з підключення закладів соціальної інфраструктури до широкосмугового доступу до Інтернетукод ДК 021:2015: 72410000-7 Послуги провайдерів. 

3. Вид процедури закупівлі:Відкриті торги (мультилотова закупівля). Загальна к-сть лотів.– 5

4. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення:Розрахунокочікуваноївартості предмета закупівлі здійснено відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 09.06.2021 року №622-р. Використання регулюється постановою Кабінету Міністрів України від 28 квітня 2021 року №453 «Питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію заходів, спрямованих на підвищення доступності широкосмугового доступу до Інтернету в сільській місцевості». Бюджетні призначення становлять у сумі – 798200 ( сімсот дев’яносто вісім тисяч двісті ) грн. 00 коп.  

5. Обґрунтування технічних та якісних характеристик: Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі складенівідповідно до потреб Новоборівської селищної ради Хорошівського району Житомирської області, з урахуванням вимог законодавства, Правил надання та отримання телекомунікаційних послуг, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 11 квітня 2012 р. № 295 (Офіційний вісник України, 2012 р., № 29, ст. 1074), та інших нормативно-правових актів та забезпечують цілодобове надання у користування та обслуговування каналів передачі даних на всіх вузлах телекомунікаційної мережі. Передбачено надання послуг з підключення закладів соціальної інфраструктури до широкосмугового доступу до Інтернету відповідно до тендерної документації.
 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних