ПРОФІЛАКТИЧНИЙ ЗАХІД(РЕЙД) НА ТЕРИТОРІЇ ФАСІВСЬКОГО СТАРОСТИНСЬКОГО ОКРУГУ

Дата: 14.06.2021 14:40
Кількість переглядів: 934

Фото без опису11 червня 2021 року начальником відділу-служби у справах дітей Новоборівської селищної ради Світланою Розумович спільно з дільничим інспектором Новоборівської поліцейської станції Андрієм Корзуном та за участю старости Фасівського старостинського округу Валентиною Маркевич  було здійснено профілактичний захід(рейд) на території Фасівського старостинського округу.

В ході заходу(рейду) обстежено житлово-побутові умови проживання дітей в сім’ях, які перебувають в складних життєвих обставинах. Метою таких заходів є недопущення порушень прав та інтересів дітей, у тому числі спонукання батьків до належного виконання своїх батьківських обов’язків, створення безпечних та належних умов проживання для дітей. З батьками провели превентивні бесіди та були надані рекомендації щодо забезпечення та створення належних умов проживання.

За підсумками заходу (рейду) було обговорено питання щодо координації спільних дій та взаємоінформування стосовно раннього виявлення дітей в сім’ях, що перебувають в складних життєвих обставинах та які потребують допомоги.
 



Коментарі:

Анонім
2021-06-14 22:56:14

Чому немає фото сім'ї Пономар Анастасії яка проживає в селі Рудня-Фасівська, в яких умовах знаходяться діти? Де в будинку одна кімната(знаходиться троє дітей) ,голодні та без сезонного одягу, де немає навіть підлоги, не відкриваються вікна, дітей не випускають на вулицю, тому що вони грязні, діти тікають і йдуть на пошуки матері, яка їх зачинила ? Коли приїжає соціальна служба і розшукують матір дітей в сусідніх селах? Чому ніхто не реагує? Чи чекають коли трапиться біда? Але на сторінках інтернету, Місцева Влада виставляє про рейд, що все добре, і чудово в громаді, але про дітей ніхто навіть не подумав, чи вони щось їли сьогодні, можливо вони хворі, і ніхто не контролює цю горе матір, і на що витрачаються кошти які виплачує держава? На дітей чи на задоволення матері?

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних