ПРОЙШЛО ЗАСІДАННЯ РОБОЧОЇ ГРУПИ З ГРОМАДСЬКОЇ БЕЗПЕКИ ТА СОЦІАЛЬНОЇ ЗГУРТОВАНОСТІ

Дата: 26.05.2021 09:59
Кількість переглядів: 976

Фото без опису20 травня пройшло 12-те засідання робочої групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості (РГГБ) Новоборівської селищної ОТГ.

Спільно із НУО «Сучасний Формат» в рамках проєкту «Підвищення місцевої соціальної згуртованості та громадської безпеки у громадах Житомирської області» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Королівства Нідерландів представники робочої групи нашої громади обговорили такі актуальні питання:
- Cтан захворюваності на гостру респіраторну хворобу COVID-19 в селищі Нова Борова.
- Проблема спалювання листя. Статистика за минулий рік по пожежам. 
- Звіт дільничного офіцера поліції за 4 місяці роботи.
- Результати та вплив проєкту з громадської безпеки, які були досягнуті за рік співпраці із ПРООН і НУО “Cучасний формат”.

На засіданні виступили: головний лікар КНП ЦПМСД Стринадко Тетяна, керівник Новоборівської місцевої пожежної охорони, керівник Громадського формування з охорони громадського порядку “Козацький патруль” Журавський Олег, дільничний офіцер поліції Новоборівської територіальної громади  Корзун Андрій, голова робочої групи Грозовська Світлана.

Тетяна Миколаївна Стринадко, повідомила, що за весь період було отримано 240 вакцин від COVID-19 у громаді. Серед яких: 150 доз вакцин – індійської, 90 – корейської. На сьогоднішній день, всі 240 доз вже використано. ПЛР-тестами фактично було зроблено 533 тестування та виявлено 244 позитивні тести на коронавірус.

Олег Юрійович Журавський розповів, що за минулий рік, місцева пожежна охорона виїжджала 150 разів. Найчастіше пожежі були пов’язані зі спаленням сухої трави та внаслідок недотримання пожежної безпеки жителями громади.

Андрій Миколайович Корзун повідомив, що за 5 місяців 2021 року було прийнято 137 повідомлень та здійснено 108 виїздів на місце події. Зареєстровано 28 злочинів, 56 адмінправопорушень та розкрито один тяжкий злочин(ЗВІТ ПОЛІЦІЇ).

Грозовська Світлана Миколаївна розповіла, що за рік співпраці із ПРООН та НУО “Сучасний формат” були підтримані наступні ініціативи: робота з ветеранами, реабілітація учасників бойових дій, робота з молоддю, згуртованість населення, безпека жителів, проінформованість жителів, створення зони відпочинку. Світлана Миколаївна зазначила, що рішенням сесії Новоборівської селищної ради від 3 березня 2021 року було затверджено План громадської безпеки. 

 

Головний спеціаліст
Голяченко Тетяна

 



Коментарі:

Анонім
2021-05-26 16:58:47

Хай краще Журавський розкаже як пальне зліває з пожежної машини і носить до себе в гараж

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних