УРОЧИСТЕ ВІДКРИТТЯ ЦЕНТРУ НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ

Дата: 25.05.2021 14:26
Кількість переглядів: 2747

Фото без описуУ Новоборівській громаді відбулась важлива подія – урочисте відкриття центру надання адміністративних послуг (ЦНАП). Це велике досягнення і ми пишаємося тим, що наша громада отримала можливість відкрити власний ЦНАП, який відповідає сучасним вимогам та європейським стандартам.

Надійними партнерами нашої громади по створенню ЦНАПу стали українські та шведські експерти Програми «U-LEAD з Європою» - міжнародної програми, яка фінансується Європейським Союзом та його державами-членами: Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

Новоборівська селищна рада стала учасником третьої фази впровадження Програми «U-LEAD з Європою» в частині створення Центрів надання адміністративних послуг, згідно якої ЦНАП громади забезпечено: меблями та комп’ютерною технікою, на загальну суму 13,719 тис. євро.Відповідно до даної Програми на умовах співфінансування громадою проведено ремонт  приміщення  ЦНАПу  на суму 74,1 тис. грн. за рахунок коштів місцевого бюджету та коштів державного бюджету на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад у 2019 році у сумі - 1375,3 тис. грн.

Відсьогодні він починає свою роботу, головною метою якої є надання якісних адміністративних послуг. Центр надання адміністративних послуг Новоборівської селищної ради знаходиться за адресою: смт. Нова Борова, вул. Незалежності, 9-А (1 поверх). Через географічні особливості громади та велику віддаленість сіл від адміністративного центру, створено віддалене робоче місце у с. Кропивня. 

Загальна кількість адміністративних послуг, надання яких запроваджено через центр – 173.

ЦНАП надаватиме послуги:
-    реєстрації/ зняття з реєстрації місця проживання;
-    реєстрація актів цивільного стану; 
-    паспортні послуги (вклейка фото); 
-    послуги соціального характеру;
-    послуги Пенсійного фонду;
-    місцеві послуги 
-    земельні послуги
-    реєстрація нерухомості
-    реєстрація бізнесу.

Урочиста подія розпочалася із вітального слова очільника Новоборівської територіальної громади Григорія Рудюка. Селищний голова подякував усім, хто долучився до створення ЦНАПу, хто доклав чималих зусиль, аби сьогодні громадяни змогли отримувати якісні адмінпослуги у комфортних умовах. 

На церемонію відкриття завітали почесні гості: Тетяна Грищенко та Арсеній Пушкаренко Народні Депутати України,  Віталій Бунечко – голова Житомирської ОДА, Юрій Денисовець – голова Житомирської РДА, депутати Новоборівської селищної ради та мешканці нашої громади.

Керуючий справами(секретар)

виконавчого комітету

Альона Жарчинська
 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних