ПРОФІЛАКТИЧНИЙ ЗАХІД НА ТЕРИТОРІЇ КРОПИВНЯНСЬКОГО СТАРОСТИНСЬКОГО ОКРУГУ

Дата: 26.04.2021 13:51
Кількість переглядів: 978

Фото без опису23 квітня 2021 року начальником відділу-служби у справах дітей Новоборівської селищної ради Світланою Розумович спільно із фахівцем із соціальної роботи відділу освіти, охорони здоров’я і соціально-культурної сфери Людмилою Стецюк та дільничним Новоборівської поліцейської станції Андрієм Корзуном здійснено профілактичний захід(рейд) на території Кропивнянськго старостинського округу.

В ході заходу(рейду) обстежено житлово-побутові умови проживання дітей, які потрапили в складні життєві обставини та перебувають на обліку відділу-служби у справах дітей. Родинам була надано рекомендації щодо забезпечення та створення належних умов проживання дітей, попереджено про адміністративну та кримінальну відповідальність у разі неналежного виконання батьківських обов’язків або ухиляння від виконання батьківських обов’язків. З батьками було проведено профілактичні бесіди виховного характеру про постійний догляд та контроль за дітьми.

Також відбулася нарада за участю старости Кропивнянського старостинського округу Миколи Кузьменка та діловода Оксани Сидоренко, на якій обговорили питання щодо координації спільних дій та взаємоінформування стосовно раннього виявленя дітей , які потрапили в складні життєві обставини та надання допомоги даним родинам.

В ході заходу(рейду) було здійснено превентивний захід з продавцями торгових закладів, що знаходяться на території старостинського округу та попереджено про заборону продажу тютюнових та алкогольних виробів дітям, які не досягли 18 років.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних