ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ

Дата: 07.04.2021 08:31
Кількість переглядів: 806

Фото без описуЩорічно 28 квітня у понад 100 країнах світу, з метою привернення уваги суспільства і, головне, влади – до проблем людини на робочому місці відзначають Всесвітній День охорони праці.

Це свято започаткувала Міжнародна організація праці, яка вирішила розширити масштаби своєї діяльності з просування ідеї охорони праці в сучасному суспільстві. Одним з головних аспектів цієї роботи є розробка заходів щодо зменшення рівня смертності на виробництві.

Хорошівське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Житомирській області звертається з проханням  до профспілкових організацій, керівників підприємств, установ та організацій, які обслуговуються відділенням Фонду, незалежно від форми власності, активно долучитися до роботи та гідно відзначити у квітні 2021 року День охорони праці на кожному підприємстві, у кожній установі та організації. З цією метою пропонуємо Вам розробити та затвердити власні заходи та прийняти активну участь з нагоди відзначення у 2021 році Дня  охорони праці в Україні.

Протягом квітня-травня вшанувати пам’ять працівників, які загинули на виробництві, відвідати сім’ї потерпілих, винайти можливості для надання їм допомоги з вирішення матеріальних, соціально-побутових та інших проблем.

Закликаємо усіх роботодавців проаналізувати органіцзацію своєї роботи по впровадженню охорони праці та вжити заходів, які дадуть змогу запобігати нещасним випадкам і професійним захворюванням на протязі усього терміну роботи підприємства. 

Цього року День охорони праці в Україні проходить під девізом «Передбачати, готуватися та реагувати на кризи – ІНВЕСТУЙМО ЗАРАЗ У СТІЙКІ СИСТЕМИ БЗР». Всесвітній день безпеки та здоров’я на роботі буде присвячений стратегіям зміцнення національних систем безпеки та здоров’я на роботі (БЗР) для підвищення стійкості для подолання криз зараз і в майбутньому, спираючись на отримані уроки та досвід зі світу праці. Тому слід скористатися можливістю підвищення обізнаності та стимулювання діалогу щодо важливості створення та інвестування в стійкі системи охорони праці, спираючись на регіональні та національні приклади щодо пом’якшення та запобігання розповсюдженню COVID-19 на робочому місці.
 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних