Пошук

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ РОБОЧОЇ ГРУПИ З ГРОМАДСЬКОЇ БЕЗПЕКИ ТА СОЦІАЛЬНОЇ ЗГУРТОВАНОСТІ

Дата: 24.03.2021 09:21
Кількість переглядів: 1295

18 березня 2021 року на щомісячному засіданні робочої групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості Новоборівської селищної територіальної громади разом із НУО «Сучасний Формат» в рамках проєкту «Підвищення місцевої соціальної згуртованості та громадської безпеки у громадах Житомирської області» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Королівства Нідерландів, був присутній начальник ВП №4 Житомирського РУП ГУНП в Житомирській області, підполковник поліції Микола Заречний, заступник начальника ВП №4 Микола Куц, начальник сектору превенції Василь Кривець, також інспектори відділу безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції Ігор Кравчук та Сергій Божок, на якому обговорювалось депутатське звернення голови комісії з питань депутатської діяльності та етики роботи, щодо забезпечення законності, правопорядку, охорони прав громадян Анатолія Івановича Вдовиченка. 

Микола Заречний та Микола Куц презентували Звіт керівництва та ДОП відділення №4 перед населенням Новоборівської селищної територіальної громади за 2 місяці 2021 року.

Також, Микола Заречний звернувся до всіх жителів громади з проханням влаштувати, у разі відсутності, на фасадах будинків адресні таблички з їх номерами, для полегшення роботи всіх служб швидкого реагування (поліції, швидкої допомоги, пожежної безпеки), щоб знаходити домогосподарство та реагувати на звернення вчасно.

 

Спеціаліст І категорії

Грозовська Світлана

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.