ВІДДІЛ ЗЕМЕЛЬНИХ РЕСУРСІВ НОВОБОРІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ІНФОРМУЄ

Дата: 11.12.2020 08:56
Кількість переглядів: 782

Фото без опису

Про надання земельних ділянок учасникам АТО та ООС для ведення особистого селянського господарства на території Новоборівської селищної ради.

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України №60-р від 31 січня 2018 року «Питання передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність об’єднаних територіальних громад», Головним управлінням Держгеокадастру Житомирської області відповідно до наказу №6-5040-14-18-СГ від 22.12.2018 року передало із земель державної власності в комунальну власність Новоборівської селищної ради земельні ділянки сільськогосподарського призначення загальною площею 3080,8941, які розташовані за межами населених пунктів Новоборівської селищної ради. 

Згідно  рішення 35 сесії 7 скликання №871 від 27.02.2019 року «Про визначення земельних ділянок, які можуть бути відведенні учасникам антитерористичної операції» було визначено земельні ділянки для передачі у власність учасникам АТО за цільовим призначенням (01.03) для ведення особистого селянського господарства, які знаходяться на території Новоборівської селищної об’єднаної територіальної громади (за межами населених пунктів) загальною площею  279,2516 га.

Станом на 01.12.2020 року до Новоборівської селищної ради звернулося 60 учасників бойових дій з клопотанням про надання земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства, загальною площею 119,0463 га., (Таблиця 1), які отримали відповідні дозволи для оформлення земельних ділянок у приватну власність, з них оформили відповідні документи та отримали у приватну власність 12 земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства, загальною площею 24,00 га.. (Таблиця 2).

Додатково інформуємо, що для оформлення документів громадянами в рішеннях про надання дозволів на виготовлення землевпорядної документації для подальшої приватизації земельних ділянок було встановлено термін дії наданих дозволів на період 2 (двох) років з дати прийняття рішення.

Рекомендуємо громадянам, яким надано дозвіл на виготовлення відповідної документації із землеустрою, звернутися до проектних організацій, що володіють необхідним технічним і технологічним забезпеченням для проведення комплексу землевпорядних робіт. (У разі відсутності виписки з відповідного рішення сесії просимо повторно звернутись до Новоборівської селищної ради для її отримання)

СПИСКИ ГРОМАДЯН ЯКИМ НАДАНО ДОЗВІЛ НА ВИГОТОВЛЕННЯ ДОКУМЕНТАЦІЙ

 

Начальник відділу земельних ресурсів

Олександр Гаращук


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних