Пошук

ДЕРЖАВНА ЕКОЛОГІЧНА ІНСПЕКЦІЯ ПОПЕРЕДЖАЄ!

Дата: 02.12.2020 11:46
Кількість переглядів: 424

Підприємства, установи та організації, що здійснюють діяльність у лісовому господарстві та зобов’язані безумовно дотримуватись вимог природоохоронного законодавства під час заготівлі та реалізації хвойних насаджень у передноворічний період в 2021 р.

Відповідно до вимог Лісового кодексу України, законів України «Про рослинний світ», «Про охорону навколишнього природного середовища», «Про природно-заповідний фонд України» та Положення про Державну екологічну інспекцію України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19.04.2017 N 275, та у зв’язку із заготівлею та реалізацією хвойних насаджень (ялинка новорічна) у передноворічний період в 2021 р., Державна екологічна інспекція України рекомендує підприємствам, установам та організаціям, що здійснюють діяльність у лісовому господарстві: організувати заходи з охорони хвойних насаджень від самовільних рубок в лісах, селекційних плантаціях, ділянках особливо цінних та інтродукованих  порід, а також в лісових масивах, що примикають до населених пунктів, автодоріг, залізниць та на територіях та об’єктах природно-заповідного фонду на території області. 
 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.