Пошук

РОЗПОЧАЛАСЯ ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ «16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА»

Дата: 25.11.2020 13:42
Кількість переглядів: 393

З 25 листопада до 10 грудня в усіх регіонах України відбуватиметься щорічна акція «16 днів проти насильства». Метою проведення акції є привернення уваги громадськості до актуальної для українського суспільства проблеми подолання насильства в сім’ї, щодо жінок, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми, забезпечення рівних прав жінок і чоловіків та активізація партнерського руху органів державної влади, державних закладів, громадських організацій до проблем насильства в сім’ї та захисту прав жінок.

Якщо Ви або Ваші близькі страждають від домашнього насильства, не потрібно це терпіти й приховувати. Краще раз і назавжди припинити знущання, ніж соромитися зізнатися в цьому, прирікаючи себе і своїх дітей на довгі страждання.  В екстреній ситуації дзвоніть  до поліції.  Звертайтесь  до Центру  з протидії насильства в Новоборівській  громаді – 067-622-39-48. Телефонуйте на Національну "гарячу лінію" за номером телефону - 0 800 500 335 або  з мобільного 116 123.  Звертайтесь  до фахівця із соціальної роботи Стецюк Людмили Василівни.

Якщо у сім'ї є діти, які стали жертвами насильства або були його свідками, тоді  звертайтесь до спеціаліста із захисту прав дітей Новоборівської селищної ради  Розумович Світлани Анатоліївни.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.