Пошук

ВТІЛЮЄМО ГРАНТОВИЙ ПРОЄКТ!

Дата: 20.11.2020 09:07
Кількість переглядів: 1193

Робоча група з громадської безпеки та соціальної згуртованості Новоборівської селищної ОТГ в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Королівства Нідерландів втілює проєкт «Визначення якості води в природних джерелах Новоборівської громади. Облаштування джерел в Кропивнянському старостинському окрузі». 

До реалізації проєкту активно підключилась Новоборівська селищна рада, соціально активний бізнес в особі директора ТОВ «Валки-Ільменіт» Івана Бондара, який надав спецтехніку та будівельні матеріали.

ФОП «Крещенко Олександр Миколайович», який взяв на себе проведення підготовчих робіт, облаштування та благоустрою території навколо криничок. Виготовлення лавочок, гойдалки та колодязів.

Директор Новобрівського ЖКП Міщенко Єлизавета, надала спецтехніку, на якому Олексій Павицький та Юрій Сидорчук розчистили природні джерела в с.Кропивня.

Директор ДП «Пулинський лісгосл ЛПК» Курильчук Петро, для благоустрою території надав бесідку.

Активно долучились учасники бойових дій АТО, Собко Анатолій та Кос Анатолій - жителі Кропивнянського старостинського округу.

Небайдужі жителі долучились до створення зони відпочинку та облаштування джерел у своїй місцевості, а саме: Крещенко Олексій, Назарчук Василь, Кузьменко Григорій, Войтенко Григорій, Гаврилюк Євгеній, Бутрик Іван, Кос Сергій, Литвинчук Дмитро, Гуральський Микола, Гомонюк Юрій та виконуючий обов’язки старости Кузьменко Микола.

На даному етапі проведено ряд підготовчих робіт, розчищення території, та джерел, встановлено трубу та відсипано землю для забезпечення безперешкодного під’їзду до джерела. Змонтовано стіну на утримання зсуву ґрунту. Демонтовано непридатний для використання колодязь, заллято стяжку для подальшого встановлення колодязя з накриттям. 

Залишилось підготувати територію для створення зони відпочинку, поставити лавочки та садову гойдалку.

На іншому об’єкті розчищено джерело, вмонтовано катку та готовий колодязь чекає на своє встановлення.

В рамках проєкту відібрано зразки води з 7-ми громадських колодязів та 8-ми природних джерел для проведення лабораторних досліджень в Коростенському міжрайонному відділі лабораторних досліджень ДУ «Житомирський обласний лабораторний центр МОЗ України». Результати аналізу води та розміщення джерел, згодом, будуть висвітлені на інформаційних стендах та встановлені в адміністративному центрі смт. Нова Борова та 4-х старостинських округах.

Дякуємо, всім небайдужим за втілення проєкту!


 

 

Спеціаліст І категорії Грозовська Світлана



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.