ВІТАННЯ ДО ДНЯ ПРАЦІВНИКА СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ УКРАЇНИ

Дата: 30.10.2020 14:22
Кількість переглядів: 730

Фото без описуДень працівників соціальної сфери відзначається в першу неділю листопада. Маємо чудову нагоду висловити вдячність усім тим, хто обрав таку потрібну і благородну сферу діяльності, як соціальний захист населення нашої громади. 

Щиро вітаємо із професійним святом людей, які обрали для себе справою життя нелегку і гуманістичну місію – постійну, багатогранну і всебічну підтримку та захист всіх, хто найбільше цього потребує в нашому суспільстві.

Соціальні працівники – це люди, які за професійним обов’язком, а головне – за покликом душі, надають допомогу нашим співвітчизникам.

Ваша щоденна робота і не завжди помітна, але своєю сутністю та спрямованістю невіддільна від глибинного смислу й підвалин нашої соціальної держави.

Прийміть сердечні привітання в день Вашого професійного свята. Бажаємо міцного здоров’я, особистого щастя, творчої мудрості і високого професіоналізму! Хай щастя і тепло, яке Ви даруєте людям, повертаються до Вас сторицею. Терпіння Вам і сил у нелегкій праці. Нехай множаться ваші добрі вчинки, здійснюються найкращі плани та задуми, а служіння обраній справі, чуйність та щедрість хай приносять вам людську шану та повагу! Нехай у ваших домівках панують мир і злагода, благополуччя і достаток.  Зі святом вас!  
 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних